Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Parom occse fent van tarskeres...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Parom occse fent van tarskereson, szolnom kellene a felesegenek vagy nem?

Figyelt kérdés

Nem akarom leirni honnan tudom de fent van tarskereson ez 1000%.

Jarok naluk, par honapja hazasodta ossze, majd most akarjak felvenni a babavarot stb. Tervezik az eletuket es elvannak..

De a fiu tarskeresozik, nem tudom szolnon kellene e a nonek vagy ne.

Nem akarok beleavatkozni de ez nagyon csunya dolog.

Mondjuk azt is eszrevettem hogy a fiu inkabb csak azert van vele mert a nonek van biztos munkaja meg a kapcsolatba is a no a fonok. Volt olyan hogy a fiunak csak alkalmi munkaja volt es ugye a no tartotta el.

De ha elvette es tervez vele szerintem nem hagyna el..

Szoljak vagy nem?

szept. 14. 21:31
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
35%
"Nem akarom leirni honnan tudom de fent van tarskereson ez 1000%." - ok, akkor adj a párod kezébe egyértelmű bizonyítékot, és tegyen ő a belátása szerint. Ha te magad se vállalod fel, hogy honnan van a tudomásod, akkor viszont inkább fogd be a szádat, mert alaptalanul sz.rt kavarni felesleges.
szept. 15. 07:14
 12/16 anonim ***** válasza:

Persze nem te vagy fenn (vagy nem te nézelődtél kíváncsiságból, regisztráció nélkül) ugyanazon a társkeresőn, csak úgy mondták neked, ugye?

Szerintem ha neked mondta az a valaki, aki látta, akkor nyilván másnak is szólt. Vagy mondd neki, hogy szóljon az érintettnek. Ha te nem láttad, csak hallottál róla, akkor ne avatkozz bele!

szept. 15. 07:14
 13/16 A kérdező kommentje:

O az, igazolva van a profilja es fent szokott lenni.

Paromnak mar mondtam azt mondta "mar nem tarskeresozik csak nem torolte le magat, nem ert hozza" . Vedi.

3 eve a lannyal van.

szept. 15. 10:22
 14/16 anonim ***** válasza:
25%
Ne kavarj már bele más életébe. Főleg ha a tesója ezt mondta.
szept. 15. 10:32
 15/16 anonim ***** válasza:
Én egy kamu mail-lel küldenék képernyőfotót. De te mit keresel társkeresőn?
szept. 15. 12:13
 16/16 anonim ***** válasza:

Ha így védi a tesóját a párod, akkor ugye tudod, hogy ő is ezt a mentalitást hordozza?

", akkor viszont inkább fogd be a szádat, mert alaptalanul sz.rt kavarni felesleges."

Milyen alaptalanul? Ha ő az, akkor nem alaptalan, ha ellopták az adatait (kétlem), akkor pedig tud lépni az ügy érdekében.

szept. 15. 15:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!