Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Így kedvellek úgy kedvellek,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Így kedvellek úgy kedvellek, közbe kettő tarskereso appon is fent van ?

Figyelt kérdés
Nagyon megkedvelt elvileg még már találkozni akar ,közben 2 tarskeresore is regisztrált? Akkor most hogy is van ez ?36 éves férfi...
2023. okt. 5. 11:55
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
73%
Így. Kedvel. Ez nem jelent sokat. Csajozik.
2023. okt. 5. 11:57
 2/22 anonim ***** válasza:
100%
Mert csak ismerkedtek még nem jelenti azt, hogy az esélyét mással már le is akarja zárni, még nem tart ott , hogy komolyan vegyen téged.
2023. okt. 5. 12:07
 3/22 anonim ***** válasza:
95%
Mi köze a kettőnek egymáshoz? Annyit mondott, hogy kedvel, nem esküdött örök hűséget, attól még messze vagytok.
2023. okt. 5. 12:11
 4/22 A kérdező kommentje:
Akkor nem szólhat meg ha közben találkozok mással is igaz ???
2023. okt. 5. 12:16
 5/22 anonim ***** válasza:
61%
Nem kedvel olyan szinten, hogy másokkal ne ismerkedjen. Te miért nem ismerkedsz ugyanúgy másokkal? Ez nem az ő hibája, hanem a tiéd.
2023. okt. 5. 12:16
 6/22 A kérdező kommentje:

Ki ment a bokám pár hete akkor szedtem le az egyiket ,ott kezdtünk el beszélgetni.

Azóta közölte, hogy ő még egyszer nem fog el hívni majd én szóljak mikor vagyok kész....mondom jolvan (én nem fogok egy férfit se el hívni randira mellesleg ha tényleg találkozni akar akkor ugyan úgy el tud majd hívni mint előtte szerintem )

Közben találkoztam egy nagyon régi ismerősömmel akiről szerintem azt hiszi randozgatunk (ki tett a srác egy közös posztot kettonkrol ) bocs,ha kicsit kacifantosan fogalmaztam meg

...

2023. okt. 5. 12:18
 7/22 anonim ***** válasza:
70%
Ismerkedési fázisban azt csinálsz amit akarsz az én jóemberem is ezt csinálta mégsem vagyok rá mérges hanem büszke, hogy annak ellenére, hogy mással is ismerkedett mellettem mégis én voltam a legjobb hatással rá, hogy velem kezdjen kapcsolatot és ez nagyon is jót tesz a kis egomnak, hogy nem csak azért van velem mert amúgy mással nem volt meg az esélye össze jönnie :3 Mondjuk én nem mert én egyszerre eggyel ismerkedek mert valahogy nem vagyok képes egyszerre többet fűzni, hogy nah vajon melyikkel jön össze a dolog :D
2023. okt. 5. 12:23
 8/22 A kérdező kommentje:
Mondjuk szóvá tette nem rég, hogy.latja.,hogy jobban vagyok mert tényleg említettem neki de akkor se kerdezte h mikor találkozzunk vagy hogy van e még kedvem ,el tűnt szó nélkül, most meg kötözködni tud ...akkor hogy is van ez ?
2023. okt. 5. 12:24
 9/22 A kérdező kommentje:
Meg ő csak egy emberrel ismerkedik (velem ...)hogyne :)
2023. okt. 5. 12:26
 10/22 anonim ***** válasza:
61%
Most tényleg olyan nagy dolog jelezni a srácnak, hogy most már ráérsz és szívesen találkoznál vele? Ha a srác meg többször is próbált elhívni találjozni, de te nem fogadtad el/lemondtad, akkor teljesen jogos, hogy többet nem fog elhívni magától.
2023. okt. 5. 12:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!