Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miert gondolok minden nap a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert gondolok minden nap a szexpartneremre ha nem vagyok belé szerelmes?

Figyelt kérdés
Tenyleg nem vagyok szerelmes, de sokat van eszembe mindennap?ez miert lehet?
szept. 14. 13:18
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
49%
Mert jó vele a szex és lehet tudatalatt vágysz a szerelemre, de mivel tőle nem kaphatod meg így méginkább hozzá kötöd?
szept. 14. 13:23
 2/16 anonim ***** válasza:
43%
Nincs más.
szept. 14. 13:25
 3/16 anonim ***** válasza:
67%

Mert szerelmes vagy, csak nem lehettek együtt valamiért.

Csak akkor gondol az ember ilyen gyakran valakire, ha valamilyen nagyon szélsőséges érzései vannak iránta.Gyűlölet, szerelem, bármi.

Közömbös emberekre így nem gondolsz.

szept. 14. 13:27
 4/16 anonim ***** válasza:
0%
Mert no vagy.. a nok hamar bele esnek a ferfiba.
szept. 14. 14:29
 5/16 anonim ***** válasza:
54%

Hatványozottan meg van a kémia. Én is voltam így: 10 éve volt egy barátnőm (2 évig). Annyira kívántam, hogy - kis túlzással - egész nap rágondoltam, ha összebújtunk hosszú órákig dugtam. Múltkor kocsival el kellett mennem a házuk előtt, majdnem rosszul lettem, a hasam bizsergett, alig kaptam levegőt, a látásom elhomályosult.

Félelmetes, mit tud produkálni az erős szexuális vonzalom!

szept. 14. 14:47
 6/16 A kérdező kommentje:
Most mobdom h nem vagyok szerelmes nyilvan a kemia az langol felé
szept. 14. 16:21
 7/16 anonim ***** válasza:
63%
Hát pedig én akkor gondolok minden nap a szexpartneremre meg bizsergek tőle, ha szerelmes vagyok belé.
szept. 14. 16:48
 8/16 anonim ***** válasza:
0%
Mert mas is tetszik rajta kivul..
szept. 14. 17:08
 9/16 anonim ***** válasza:

Lehet kezdesz kötődni hozzá, vagy tényleg annyira erős a szexuális vonzalom, hogy nem tudsz másra gondolni.

Mennyire jó a szex?

szept. 14. 18:09
 10/16 anonim ***** válasza:
0%
Valaki mas tetszik igazabol.
szept. 14. 18:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!