Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha párom van de felbukkant a szexpartnerem a múltból akibe szerelmes vagyok még mindig?
Jó a kapcsolatunk, nem vagyok szerelmes belé soha nem is voltam és a szex is kicsit unalmas vele. Most felbukkant a szexpartnerem a múltból akibe szerelmes vagyok még mindig és vele volt a legjobb a szex életemben
Mit tegyek hagyjam el a párom és inkább legyen megint szexkapcsolatom?
Válassz, hogy dugni akarsz vagy tartozni valahova. Ha mindkettőt, akkor a párodnál több esélyed van fejleszteni a szexet, mint a dugópajtidnál elérni, hogy kötődjön.
Vagy zárd le mindkettőt és várd ki a megfelelőt
Jó a kapcsolatod DE nem jó vele a szex és nem vagy szerelmes. Akkor mitől is jó a kapcsolat?
Ne álltasd magad, szakíts vele korrektül.
A szexkapcsolatodat sem ajánlatos újrakezdeni/fenntartani, mivel te szerelmes vagy, de ő nem, szóval elég durván belesérülhetsz.
Véleményem szerint zárd le mindkettőt, és tedd rendbe magad egy pszichológussal, hogy ne szaladj bele többet se pótcselekvésbe, se egyoldalú szerelembe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!