Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért jelenik meg a harmadik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért jelenik meg a harmadik egy jó párkapcsolatban?

Figyelt kérdés
Harmonikus a kapcsolatunk, jól érezzük magunkat együtt, szeretjük egymást. Pár éve a barátomnál jött egy harmadik a képbe. Hamar vége lett, újrakezdtük. Megint minden jó, de az a bibi, hogy most nálam jelentkezett be valaki. Miért van ez? Nem létezik monogámia? Telhetetlenek vagyunk?
szept. 14. 09:57
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
28%
Mert ez lenne a normális út.
szept. 14. 09:59
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Ha lekoptatod, és egyértelműen elutasító vagy, az soha nem lesz harmadik. Akkor lesz ténylegesen harmadik, ha te azzá teszed.
szept. 14. 10:06
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Mert beengeded.

A hűség döntés kérdése. De sokan nem értik, hogy ez mit jelent. Nem azt, hogy nincs lehetőség se félrelépni, vagy hogy soha többé nem tartasz mást vonzónak. Pontosan azt jelenti, hogy jön valaki, akivel kölcsönös a vonzalom, lenne is rá lehetőség, és ennek ellenére úgy döntesz, hogy kösz, de nem, hűséges maradok.

Veletek azért történik ez, mert egyikőtök sem hűséges.

Igazából ezzel sincs gond, ha mindketten megkapjátok ugyanazt a szabadságot. Vagyis tudjátok, hogy ti egy pár vagytok, összetartoztok, egy kis szex mással meg csak egészégügyi testmozgás. Ez is csak addig működik, amíg óhatatlanul képbe kerül valaki, akivel érzelmek is lesznek.

szept. 14. 10:07
 4/12 anonim ***** válasza:
61%
3. Én egész életemben hűséges voltam, aztán mit értem el vele? Kimaradtam mindenből, az életem egy szürke semmi volt. Ma már csak magamnak élnék. Egyetlen ember sem ér annyit hogy bármi jóról lemondjunk miatta. Az emberek is csak tárgyként kezelik és használják a másikat, kinek mi az érdeke. A mai eszemmel a létező összes nőt megdugnám aki csak rám nézne!
szept. 14. 10:14
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Attól még hogy kapcsolatban vagy, még tarthatsz vonzónak másokat. Pláne,ha már lement a rózsaszín ködös első 1-2 év. Ahogy előttem is írják,innen már csak döntés kérdése.
szept. 14. 10:41
 6/12 anonim ***** válasza:
55%
Talán mert mégse olyan jó a párkapcsolatod, mint gondolod.
szept. 14. 10:50
 7/12 anonim ***** válasza:
70%
A harmadik csak ott furakodik be a kapcsolatba ahová beengedi az illető és rohadtul nem működőképes a kapcsolat. Persze más megtetszik, el is kalandozgat az ember fejben olykor mert a szerelem elmúlik, de ha a harmadik személlyel ismerkedik, flörtöl, csókolózik stb. az már irtózatosan gond és szakítani kéne hiszen mindig fog újabb harmadik feltűnni ugyanis a párkapcsolat mint említettem nem eléggé erős, mély, őszinte, szeretet és tiszteletteljes.
szept. 14. 11:00
 8/12 anonim ***** válasza:
62%
Van egy mondás: Minden kapcsolatba be kell kukucskálni. Tessék ezt jól érteni. Csak ott lehet rombolni ahol nem jó a kapcsolat.
szept. 14. 12:24
 9/12 anonim ***** válasza:

A bizonyos 3. fél nem válogat, hogy jó e a kapcsolat vagy sem. Jön, és kész, jó és rossz kapcsolatban is. Úgymond felajánlja magát olykor-olykor. Az már más kérdés, hogy Te, vagy a párod enged az érzésnek, vagy sem.

Nektek kell eldönteni, hogy mi fér bele. Azt írtad, hogy volt a párodnál is ilyen és tovább tudtatok lépni, akkor úgy érzem, hogy kellően intelligensek vagytok ahhoz, hogy megfelelően kezelitek az ilyen helyzeteket.

szept. 14. 12:39
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Ez akkor lenne igaz, ha valódi párválasztásról beszélnénk! A legtöbb ember nem választ, csak él a lehetőséggel hogy egy ránézésre szimpatikus emberrel megpróbálja. Majd onnantól kezdve csak sodródik.

Ha én valójában választhattam volna, akkor nem a párommal lennék. Nem volt jobb, volt pár szimpi tulajdonsága, de ennyi. Én sem vagyok az ő esete. Szóval ha nekem jönne egy harmadik, tárt karokkal fogadnám. Sőt, ha jönne egy jobb, simán válnék. 18 év házasság, gyerek, engem nem érdekelne.

szept. 14. 13:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!