Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, mit gondolnátok erről...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, mit gondolnátok erről egy komoly kapcsolatban?

Figyelt kérdés

Nem nyílt kapcsolat lenne, nem is megcsalás: mennyire izgatna titeket ha a párotokkal közösen lehetnétek másik fiúval vagy lánnyal?

Tehát rólatok szólna a dolog, közös élményként, a harmadik fél mondhatni "eszköz" lenne.

Mennyire izgatna vagy nem izgatna ilyesmi titeket komoly kapcsolatban?

Akit izgatna az fiút vagy lányt választana?

Ismerőst vagy ismeretlen?

A miérteket indokoljátok meg kérlek az igenen és a nemen kívül.

2020. aug. 8. 17:16
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem izgatna. Nem tudom, miért nem, így vagyok összerakva.
2020. aug. 8. 17:20
 2/5 anonim ***** válasza:
Nem merült fel mint lehetőség, de beszéltünk róla így mindketten tudjuk a másik álláspontját, nem fér bele semmilyen szinten 3. fél.
2020. aug. 8. 17:21
 3/5 anonim ***** válasza:

Azt gondolom, hogy azzal a férfival, akit ez így vonz és izgat, nem egymást keressük.

Őszinte lennék az őszinteségéért, de elengedném őt, ha ezzel előállna.

2020. aug. 8. 19:44
 4/5 anonim ***** válasza:
Nem tudnék a harmadik félre eszközként tekinteni, csak emberként. És számomra a szex elsősorban az intimitásról szól, és ez nem írja felül a vágyakat. És ez olyan személyes helyzet, ahová nem fér be egy harmadik személy. Ezért nem.
2020. aug. 11. 23:19
 5/5 anonim ***** válasza:

Nőkhöz sokkal jobban vonzódom mint a férfiakhoz. Az exem (f) állandóan azzal nyaggatott ha már úgy is szeretem a nőket legyen hármas. Nekem ez soha nem jött be nem tudnám kezelni a helyzetet , nem szeretek osztozkodni azon akit szeretek

N26

2020. aug. 12. 14:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!