Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Éreztétek már azt, hogy a párotok egy rokona vagy más közeli ismerőse mintha "harmadik" lenne a párkapcsolatban, minden döntésbe be vannak avatva (abba is, ami párkapcsolati kérdés), ráadásul prioritásban előrébb is helyezné őket, mint titeket?
Miben nyilvánult ez meg nálatok? Mi lett a vége?
Köszönöm a válaszokat!
Nem. Vagy nem tudom, hogy pontosan arra gondolsz-e amire én. Olyan van, hogy megbeszélem a párkapcsolati dolgaimat másokkal, testvéremmel, barátaimmal és beavatom őket, esetleg a véleményüket is kikérem, de ez inkább a saját véleményem leképeződését segíti és nem azt várom, hogy konkrétan avatkozzanak bele.
Ha megfogadok egy tanácsot azért teszem, mert ráébresztett valamire és mélyen egyétek vele, nem akaratom ellenben.
Szerintem természetes dolog kibeszélni ezeket az akár legmélyebb érzéseket is 3. személyekkel és szükséges is egy egészséges embernek.
Nem a megbeszélésre értettem, hanem máshogy.
Leírok két példát, mindkettő közelmúltból.
Én most fogok végezni az egyetemen és azt tervezzük, utána költözöm hozzá (ha lesz fizum rendesen, nem csak ilyen gyakornoki). Ő vett magának egy lakást, ráadásul felújítások lesznek majd és elmentünk a barátommal ketten csempét nézni, kettő potenciális jöhetett szóba, mindkettőnknek ugyanaz tetszett jobban. Az anyját és a húgát felhívta, nekik a kettő közül pont a másik csempe tetszett jobban, ezért a barátom is inkább azt választotta (pedig előzetesen neki is a korábbi tetszett inkább). És meg is kérdeztem, hogy anyáddal fogsz ide beköltözni vagy velem? Mintha az anyukája és a húga véleménye jobban számítana, pedig nem is ők költöznek majd oda be...
A másik pedig, hogy szükségem lenne egy új telefonra, mert az enyém eléggé haldoklik (össze-vissza ugrál a kijelző, próbáltam frissíteni stb., semmi nem használt), viszont a barátom tervez új telefont venni és megkértem, hogy addig, amíg nem lesz pénzem új telefonra (jövőre, ha dolgozni kezdek, akkor szeretnék újat venni), kölcsönadná-e a régi telefonját nekem? Azt mondta, nem. Elfogadtam, hiszen személyes tárgy, fordított esetben lehet, én sem adnám oda senkinek a régit. Aztán most egy hónappal később valahogy kiderült (nem a barátomtól, hanem mástól), hogy a húga kapja meg a barátom régit telefonját, akinek egyébként egy tökéletesen működő iPhone8-a van... az ő telefonját meg az anyjuk, akinek iPhone7-e van. Igazából engem nem is a telefon izgat, mert én simán ellennék még pár hónapig a régi telefonommal, és azon se akadtam ki, hogy nekem a barátom nemet mondott, inkább ez, ami így mögötte van, mintha a húga és az anyukája prioritásban lennének úgy, hogy nekik egyébként momentán nem lenne szükségük új telefonra, nekem annál inkább, mert van hogy annyira megbolondul a telefonom, hogy kezelhetetlen, és ezt a barátom is tudja.
3 éve vagyunk egyébként együtt. Amiben tudok, segítek neki, húgának is segítettem a matek érettségi felkészülésben stb., tehát jó a viszony, de nekem ez tényleg furcsa.
Az gyermekem apja mindig mindent kitálalt az anyjának egy idő után eszre vettem, hogy az öreglány rivalizál velem.
Végül mikor hangot adtam a nemtetszésemnek én lettem a nemnormalis. Mondanom sem kell, hogy nem a családját választotta hanem az anyukáját.
Az ilyen fiúgyerek mindig az anyját (és a húgát) fogja választani, soha nem leszel nála első. Még most, amíg nem költöztök össze, kiraknám a szűrét, hogy te felnőtt férfival szeretnél együtt lenni, nem pedig egy anyuci által irányított kisfiúval.
Ha összeköltözöl vele, akkor garantált lesz anyuka átmászkálása, a ruháidat fogja túrni, rendezni, megjegyzéseket tesz majd mindenre, és mindig a szemedre lesz hányva, hogy ez a fia lakása, úgyhogy neki több joga van ott rendezkedni, mint neked.
Hú.. elég gáz😅😂
Add vissza az anyjának a fiút, had nyugodjon meg, te meg keress egy férfit.
Vagy teszteld. Álljon a sarkára ha szeret. 🤷🏻♀️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!