Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az ember illata befolyásoló...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Janika1177 kérdése:

Az ember illata befolyásoló lehet egy nőnél a pár választásban?

Figyelt kérdés

Van egy ismerősöm aki az alapján dönti el hogy kivel jön össze hogy tetszik-e neki az illata vagy sem.

Figyelembe veszi a parfüm illatát is és természetes test illatot is. Azt ha nem tetszik neki akkor nem jön vele össze.

S nem számít neki ha jól ki jönnek egymással.

szept. 13. 17:27
 1/10 anonim ***** válasza:
75%
Benne van ez is ja
szept. 13. 17:39
 2/10 anonim ***** válasza:
51%

"S nem számít neki ha jól ki jönnek egymással."

A "kijönnek" az egybe írandó, magyar nyelvtant nem ismerő kérdező.

Egyébként meg mindösszesen ennyi, hogy jól kijönnek egymással, messze nem elég egy jó párkapcsolathoz. Brutál igénytelennek kell lenni ahhoz, hogy valaki pusztán ezzel beérje.

szept. 13. 17:54
 3/10 anonim ***** válasza:
74%
Még aki tudatosan nem ezalapján dönt, ott is nagyon erősen megvan ez a tényező. A feromonok összjátéka az úgynevezett kémia egy elég jelentős összetevője. Még ha sokszor tudatosan nem is érzékeljük, de a természetes illat is nagyon vonzó, vagy épp taszító tud lenni 1-1 ember esetében.
szept. 13. 17:54
 4/10 anonim ***** válasza:
85%
Igen,hallgatni kell az osztonokre. Meg amikor izzad es nem erzed budosnek hanem tetszik a szaga a kulson kivul,az az igazi vonzalom.
szept. 13. 17:59
 5/10 anonim ***** válasza:
84%
Nézz utána, az ember szaga az egyik legnagyobb afrodiziákum. Sokszor csak ezen áll vagy bukik a vonzalom.
szept. 13. 18:02
 6/10 anonim ***** válasza:
88%

Az a baj, hogy a természetes illatot, már mindenki elnyomja parfümmel. Így, ha valaki vonzódna is hozzá, lehet, hogy pont a parfüm miatt nem fog.

Egyébként én is mindig illat alapján választottam. Akinek nem tetszik az illata, ahhoz nem is vonzódom.

szept. 13. 18:20
 7/10 anonim ***** válasza:
31%
Hajaj...már a régi tiroli legények is úgy mentek bulizni szombaton este, hogy mosakodás után a nyaksáljukkal kitörölték a tiszta hónaljukat és utána kötötték azt be a nyakukba. Partnernőiknek pont az orruk előtt volt az illatozó sál és ettől aztán begerjedtek...
szept. 13. 18:30
 8/10 anonim ***** válasza:
75%

Nálam számít. Egyszer volt egy lány, akinek a természetes illatáért teljesen odavoltam. Egyszerűen imádtam, maximálisan kompatibilisnek éreztem magammal.

A parfümre nincs különösebb igényem, néha egy szerény parfüm kellemes tud lenni, de a túl tolakodó illatokat nem szeretem. A természetes illatot pedig a fenti tapasztalatom óta fontosnak tartom.

szept. 13. 19:21
 9/10 anonim ***** válasza:
94%
Persze, nagyon fontos. Nem tudnám magam olyannal elképzelni, akinek nem tetszik az illata.
szept. 13. 20:19
 10/10 anonim ***** válasza:
Én rohadtul nem is érzem senki természetes illatát
szept. 14. 08:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!