Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az ember illata befolyásoló lehet egy nőnél a pár választásban?
Van egy ismerősöm aki az alapján dönti el hogy kivel jön össze hogy tetszik-e neki az illata vagy sem.
Figyelembe veszi a parfüm illatát is és természetes test illatot is. Azt ha nem tetszik neki akkor nem jön vele össze.
S nem számít neki ha jól ki jönnek egymással.
"S nem számít neki ha jól ki jönnek egymással."
A "kijönnek" az egybe írandó, magyar nyelvtant nem ismerő kérdező.
Egyébként meg mindösszesen ennyi, hogy jól kijönnek egymással, messze nem elég egy jó párkapcsolathoz. Brutál igénytelennek kell lenni ahhoz, hogy valaki pusztán ezzel beérje.
Az a baj, hogy a természetes illatot, már mindenki elnyomja parfümmel. Így, ha valaki vonzódna is hozzá, lehet, hogy pont a parfüm miatt nem fog.
Egyébként én is mindig illat alapján választottam. Akinek nem tetszik az illata, ahhoz nem is vonzódom.
Nálam számít. Egyszer volt egy lány, akinek a természetes illatáért teljesen odavoltam. Egyszerűen imádtam, maximálisan kompatibilisnek éreztem magammal.
A parfümre nincs különösebb igényem, néha egy szerény parfüm kellemes tud lenni, de a túl tolakodó illatokat nem szeretem. A természetes illatot pedig a fenti tapasztalatom óta fontosnak tartom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!