Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/Nők 170-172cm körüli férfivel már összejönnétek?
Figyelt kérdés
Gondolom valakinél kizáró ok, de 165cm körüli vagy alatti nőknek megfelelő?szept. 13. 11:55
11/20 anonim válasza:
En 185 vagyok, engem se vesz egy no se ferfiszámba
Szoval nem a cm a lényeg
12/20 anonim válasza:
Mert valójában két meghatározó dolog van. Az egyik arc a másik a magasság. Lehet bármilyen jó a személyiséged ezeket úgy sem fogod tudni kompenzálni, ha valamelyik nem okés. Ha mind a kettővel gond van, akkor viszont lényegen kevés esélyed lesz bárkinél is. De úgy gondolom, hogy nő inkább választ egy alacsonyabb mondjuk 178 cm-es nagyon helyes pasit, mint mondjuk egy 185cm-es, de átlagos arcút. De ez érthető is.
13/20 anonim válasza:
Már rég rossz ha fizikai megjelenést nézük alapból, hogy mekkora a másik ember.
14/20 anonim válasza:
Egy magas lány mit nézzen először?
15/20 anonim válasza:
#9 Mert a feminista propaganda azt táplálja az agyukba, hogy alanyi jogon jár nekik a magas (+ jóképű, gazdag, kigyúrt) pasi.
16/20 anonim válasza:
Unokatesóm kb 168-169cm, a barátnője közel 180cm hozzá kicsit duci is. Szóval első ránézesre lehet látni jóval nagyobb a csaj... 7 éve együtt vannak mégis.
17/20 anonim válasza:
Sose a magasság számít.....
175n
160f voltam..... jaaa volt már 180as csaj is.....
18/20 anonim válasza:
Ismertem egy 170 magas sracot, egyik norol ment a masikra
Gyereke is szuletett
19/20 anonim válasza:
Köszi a 0 százalékos választ.... 17 voltam
20/20 anonim válasza:
Én meg 16. Ezt nem értem ezen mit kell lepontozni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!