Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Megszólítsam ezt a lányt vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megszólítsam ezt a lányt vagy nem kéne?

Figyelt kérdés
Tetszik egy lány, akit egy ideje tömegközlekedésen (hármas metron) látok minden reggel. 27 éves férfi vagyok és nem volt még barátnőm, nehezen megy az ismerkedés lányokkal. Viszont előállt egy olyan szerencsétlen helyzet, hogy megtetszett egy lány, akit minden reggel vonaton meg metron látok. Tömegközlekedésen ismerkedni viszont nagyon nem szerencsés, Szerintem. Bár ugyanakkor ott van az is, hogy ha szimpatikus vagyok neki, akkor miért utasítana vissza? Az viszont nem tudom hogy normális-e, hogy azon kattogok, hogy zaklatásnak fogja venni, rendőrt akar hívni rám. Ez amiatt lehet, hogy beteg ez a világ és minden zaklatás már? Vagy amiatt lehet, hogy a legtöbb reggelen szeretek oda szállni metron, ahova ő és bámulom őt. De nem úgy kell ezt elképzelni, hogy csorog a nyálam és nem minden reggel szállok oda és állok a közelébe. Pont azért, hogy ne legyen feltűnő. Csak én nem kedvelem a tömegközlekedést és ezért szeretek úgy helyezkedni, hogy számomra szimpatikus emberek közelében legyek. Viszont egyszer-kétszer rám nézett, mintha megijedt volna, hogy miért bámulom? De ezt lehet, hogy csak beképzelem. Mert régebben mindig rosszul kezdeményeztem nők felé, ismeretlenül szerelmet vallottam nekik és még utána is bombáztam őket stb. És azok a nők tartottak tőlem. De rájöttem, hogy ez nem jó. Most csak odamennék hozzá, hogy "szia, ne haragudj, hogy ismeretlenként megszólítalak, nem csináltam még ilyet, de nekem nagyon szimpatikus vagy és szívesen megismernélek, lenne hozzá kedved?" Szerintem ez egy teljesen normális közeledés, csak a tömegközlekedés, mint helyszín nagyon nem ideális. A másik meg az, hogy a külseje alapján 16-25 között bármilyen korú lehet ez a lány, de szerintem inkább 20-21 lehet, mert nyáron is láttam őt reggelente, szóval nem hiszem, hogy iskolás.

szept. 12. 08:51
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Jó de megtenni is ésszel kell, nem úgy mint egy freak.
szept. 16. 21:48
 12/17 anonim ***** válasza:
Még mindig hezitálsz? Majd más nem fog...
szept. 17. 08:24
 13/17 A kérdező kommentje:

Amit a 8-as ír, én is azt gondolom. Én férfiként is utálok idegenekkel ismerkedni tömegközlekedésen, nagyon rossz helyszín. Kicsit megzavar az, hogy egyesek azt mondják, hogy szemezzek, mások meg azt, hogy szólítsam le. Megkérdeztem egy női ismerősöm is erről és ő azt mondta, hogy nem rossz ötlet a szemezés, de időpocsékolás.

Hétfőn viszont találkoztam a lánnyal és közel állt hozzám, de félelmet éreztem az arcán, ezért megtorpantam. De lehet, hogy csak beképzelem, hogy félt.

Lehet, hogy érzi, hogy követem. Követni egy ilyen tömegben muszáj viszont. Ezért nagyon nehéz szituáció. Ráadásul elég zsúfolt a metro is, ahol meg tudnám szólítani. Az meg, hogy leszállok ott ahol ő, meg utána megyek, az megint ijesztő lenne számára.

szept. 17. 13:18
 14/17 anonim ***** válasza:
#13 1 lecke ,nincs olyan h ideális körülmény a csajozásban :)
szept. 17. 14:33
 15/17 A kérdező kommentje:
Oke, rendben, de ez akkor is eleg problemas a zsufolt tomeg miatt.
szept. 17. 14:45
 16/17 A kérdező kommentje:
Igazad van 13-as, de a 8-as is írja, hogy baromira utálja mindenki, ha utcán, tömegközlekedésen idegen szólítja le
szept. 17. 14:51
 17/17 anonim ***** válasza:
Nem ezt írtam és most begépeltem egy választ, ami eltűnt. És nincs türelmem meg egyszer beírni. 8as voltam.
szept. 17. 15:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!