Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Megszólítsam ezt a lányt vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megszólítsam ezt a lányt vagy nem kéne?

Figyelt kérdés
Tetszik egy lány, akit egy ideje tömegközlekedésen (hármas metron) látok minden reggel. 27 éves férfi vagyok és nem volt még barátnőm, nehezen megy az ismerkedés lányokkal. Viszont előállt egy olyan szerencsétlen helyzet, hogy megtetszett egy lány, akit minden reggel vonaton meg metron látok. Tömegközlekedésen ismerkedni viszont nagyon nem szerencsés, Szerintem. Bár ugyanakkor ott van az is, hogy ha szimpatikus vagyok neki, akkor miért utasítana vissza? Az viszont nem tudom hogy normális-e, hogy azon kattogok, hogy zaklatásnak fogja venni, rendőrt akar hívni rám. Ez amiatt lehet, hogy beteg ez a világ és minden zaklatás már? Vagy amiatt lehet, hogy a legtöbb reggelen szeretek oda szállni metron, ahova ő és bámulom őt. De nem úgy kell ezt elképzelni, hogy csorog a nyálam és nem minden reggel szállok oda és állok a közelébe. Pont azért, hogy ne legyen feltűnő. Csak én nem kedvelem a tömegközlekedést és ezért szeretek úgy helyezkedni, hogy számomra szimpatikus emberek közelében legyek. Viszont egyszer-kétszer rám nézett, mintha megijedt volna, hogy miért bámulom? De ezt lehet, hogy csak beképzelem. Mert régebben mindig rosszul kezdeményeztem nők felé, ismeretlenül szerelmet vallottam nekik és még utána is bombáztam őket stb. És azok a nők tartottak tőlem. De rájöttem, hogy ez nem jó. Most csak odamennék hozzá, hogy "szia, ne haragudj, hogy ismeretlenként megszólítalak, nem csináltam még ilyet, de nekem nagyon szimpatikus vagy és szívesen megismernélek, lenne hozzá kedved?" Szerintem ez egy teljesen normális közeledés, csak a tömegközlekedés, mint helyszín nagyon nem ideális. A másik meg az, hogy a külseje alapján 16-25 között bármilyen korú lehet ez a lány, de szerintem inkább 20-21 lehet, mert nyáron is láttam őt reggelente, szóval nem hiszem, hogy iskolás.

szept. 12. 08:51
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Ha csak egyszer, kulturáltan szólítod meg, az még nem lesz zaklatás.
szept. 12. 09:07
 2/17 anonim ***** válasza:
70%
Próbálj vele szemezni elösször. Mosolyogni rá, ha visszamosolyog, nem az van hogy gyorsan elkapja a fejét, legközelebb szólitsd le. Próba szerencse.
szept. 12. 09:27
 3/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm a biztató kommenteket!

Hát az, hogy rámosolyogjak az elég erős nekem. Nem szoktam ilyet idegenekkel.

szept. 12. 09:49
 4/17 anonim ***** válasza:
96%

Idézlek: "Ez amiatt lehet, hogy beteg ez a világ és minden zaklatás már?"

"régebben mindig rosszul kezdeményeztem nők felé, ismeretlenül szerelmet vallottam nekik és még utána is bombáztam őket"

Nem a világ beteg, jesszus!

Rámosolyogni viszont elég erős neked.. ez vicc, komolyan mondom.

Te hogy szocializálódtál?!

A 2. válaszoló jól írja, szemkontaktus, mosoly, 1-2 alkalom után simán rá iá köszönhetnél, és eljuthatnál a megszólításig is.

Azzal semmiképp se törj rá, hogy tetszik neked és megismernéd, főleg így, hogy már megijedhetett tőled. Most kell kicsit visszalépni és szépen építgetni az ismerkedést.

szept. 12. 09:57
 5/17 anonim ***** válasza:
100%

Egy normális leszólítás nem zaklatás. Viszont én azt javasolnám, hogy gyakorold azt is, hogy mi lesz, ha esetleg elutasít. Mertez is benne van a pakliban, ha pedig ezt nem tudod normálisan kezelni, az számára ijesztő, számodra pedig megalázó lesz. Szóval ha a fenti nyitásod után azt reagálja, hogy "ne haragudj, nem ismerkedem" akkor tudj csípőből rá reagálni valami olyasmit hogy "semmi gond, köszi az őszinteséged, legyen szép napod!" és tovább tudj lépni. Legjobb esetben ezt nem kell majd használnod, de inkább legyél felkészülve erre, minthogy alkudozni kezd, vagy kijöjjön belőled a csalódottság (akár agresszívebb reakcióval pl).

Reménykedj a legjobban, de készülj fel a legrosszabbra.

szept. 12. 09:58
 6/17 A kérdező kommentje:

Pontosan ugyanez jutott eszembe, mint amit az 5-ös válaszoló ír.

Ha elutasítás lenne belőle, akkor pont az jutott eszembe, hogy azt mondom neki, hogy köszönöm az őszinteségét. Mert valóban pozitív az is, hogy nem áltat, hanem őszintén elmondja, hogy nem.

Nem gondolnám, hogy agresszív lennék, ha visszautasít, mert megszoktam, hogy visszautasítanak nők, tehát meglepődnék azon, ha igent mondani.

Az persze igaz, hogy ettől függetlenül van problémám vele, mert még nem igazán kaptam csak egyszer pozitív véleményt egy nőtől, de ő kissé bolond lány volt és nekem belsőleg nem jött be, csak külsőre, ezért megszakadt vele az ismerkedésem, mert sok volt nekem ő.

Szóval igen, lehet, hogy megalázó lesz, mert még mindig csak visszautasítást kaptam olyan nőktől, akik tetszenek. Ezért felerősödhet az az érzés, hogy senkinek se kellek, ronda vagyok, incel stb. (pedig nem vagyok az, sőt most fogytam is 15 kg-ot és az alkatom is jobb lett így, csak eléggé szőrös vagyok és kopaszodok).

De én azt gondolom, hogy egy normális visszautasítást tudnék most már helyén kezelni. A bunkó visszautasítás hagyhat bennem lelkileg mély nyomot. Mert kamaszkoromban elég csúnya visszautasításokat, meg bántásokat kaptam a kortársaimtól, mert nagyon pattanásos és szőrös voltam.

szept. 12. 11:36
 7/17 A kérdező kommentje:

4-es csak interneten voltam bátor, nem személyesen vallottam szerelmet ismeretlenül nőnek, hanem FB üzenetben. De ma már tudom, hogy ez nem helyes. Akkor is tudtam, de nem volt jobb ötletem abban a helyzetben.

És az, hogy a világ beteg, ott nem arra gondolok, hogy akkor beteg, ha ismeretlenül szerelmet vallani dolgot nem fogadja el, hanem arra, hogy egy tömegközlekedésen történő megszólítást is zaklatásnak vennének egyesek. Mostanában egyre több minden zaklatásnak minősül én úgy látom, de ha rosszul, akkor örülök.

A mosolygás nem az erősségem egy idegen emberre, még ha szimpatikus akkor se. Még, ha jó ötletnek is tartom. De számomra egyenesebb, hogy megszólítsam őt, mert mi van, ha félénk és nem veszi így a lapot? Vagy ha nem mosolyog vissza, hanem elhúzza a fejét mondjuk, akkor már meg se szólítsam később, hanem vegyem visszautasításnak?

szept. 12. 11:42
 8/17 anonim ***** válasza:

Borzalmasan rossz ötlet efy idegentől megkerdezni, hogy akar-e veled ismerkedni. Borítékolható a nemleges válasz. Rohadt ijesztő és kellemetlen ugyanis, ha egy idegen ajtóstul ront a házba.

Próbálj meg párszor szemezni, mosolyogni, ahogy valamelyik előző írta. Ha nem reagál biztatóan, akkor felejtsd el.

szept. 16. 11:59
 9/17 anonim ***** válasza:
Próbàld meg bro. Anno nekem is volt egy csaj aki tetszett minden reggel ott àllt az àllomáson, még szemeztünk is, formás kis vöröses hajú.. Azt én hülye sose szólítottam le ,viszont emlékszek rà sajnos. Néha jártam arra ìgy 10+ év távlatából de esélytelen h újra látom 😃 Na ezért tessék odamenni ameddig látod ,na akarj úgy járni mint én. Sok sikert! :)
szept. 16. 16:30
 10/17 Senior Séf ***** válasza:

Történt azóta valami? 9-es jól beszél. Tudod, visszatekintve soha nem azt bánja meg az ember, amit megtett, bármekkora hülyeségnek bizonyult is, hanem amit nem tett meg.

Boccaccio is azt mondta: jobb megtenni és megbánni, mint megbánni, hogy nem tettük meg.

szept. 16. 19:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!