Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek az ilyen dolog...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek az ilyen dolog fog változni?

Figyelt kérdés
Közepkorú nő vagyok. Van párom másfel éve de nem élünk még együtt . Én szeretem a páromat eddig azt hittem ő is engem de most elgondolkoztam tényleg szeret e. Mivel előjött a szó a házasságról így rákérdeztem tőle hogy neki mi a véleménye róla a közeljövőben lesz e nekünk és azt mondta hogy neki most erőltetett lenne csak.Nem érzi úgy hogy eljött volna az idő hogy elvegyen . Nem tartunk ott. Szerintetek ha másfél év után ilyeneket mond egy pasi ( pedig azt hittem nagyon jól megvagyunk ) akkor van olyanra esély hogy később fog ott tartani ? Mikor az elején nagy a szerelem egy kapcsolatban szerintem és ekkor vág olyat hozzam hogy nem tartunk ott és hogy részéről ez most csak erőltetett lenne. Nem tudom ezek után mit gondoljak a kapcsolatunkról és mennyire éljen bele magam
szept. 11. 21:47
 1/6 anonim ***** válasza:
48%
Nem hiszem, szerintem még vár egy 10 évvel fiatalabb nőre és majd őt akarja elvenni és maximum akkor vesz el, ha úgy látja, nem vevő már rá más.
szept. 11. 22:33
 2/6 anonim ***** válasza:
Lehet, csak megfontolt típus. Oké, értem, hogy már nem huszonévesek vagytok, de szerintem is nagyon korai 1,5-2 év után a házasság.
szept. 11. 22:48
 3/6 anonim ***** válasza:
Nem a hazassag a kapcsolat fokmeroje.
szept. 11. 22:49
 4/6 anonim ***** válasza:
Szerintem először költözzetek össze, aztán majd eldől...
szept. 11. 23:01
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Együtt sem éltek. Addig eleve minek hozod fel a házasságot?
szept. 11. 23:48
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Megjegyzem, a középkorú egyedülélő rokonaim úgy kezdik, hogy még egyszer nem költöznének össze senkivel - és megértem őket. Nem még házasság.
szept. 11. 23:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!