Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mennyire elborult dolog, hogy...

Mennyire elborult dolog, hogy változnak az érzéseim?

Figyelt kérdés

Megismertem egy nő még a kapcsolatom előtt, akivel szimpla baráti volt a viszonyom mindig is, mert már a megismerkedésünkkor is volt párja, aztán nekem is lett.

Sosem néztem rá másként. Viszont állandóan keres, hív, ír és a születésnapomat sem felejtette el. A közvetlem környezetemben az egyetlen ember, aki gondolt rám és kaptam tőle ajándékot.

És olyan jól esett... Valahogy mintha váétoznának az érzéseim és elkezdett volna vonzóvá válni a szememben.

Nem egy drága ajándékot kaptam, nem a pénze miatt van a változás.

Viszont ami évek óta senkinek sem jutott az eszébe, neki igen. Mindenki más számára jelentéktelen volt eddig a szülinapom.

(Egyébként mindannyian nők vagyunk, nővel élünk párkapcsolatban)

2021. márc. 13. 05:05
 1/5 anonim ***** válasza:
Szerintem minden embernek változnak az érzései, nem tudom, hogy számodra ebben mi a meglepő.
2021. márc. 13. 05:52
 2/5 A kérdező kommentje:
Nem ez lep meg, hanem maga a tény, hogy felé változnak az érzéseim.
2021. márc. 13. 06:04
 3/5 anonim ***** válasza:
Fura, hogy valaki törődik veled és felköszönt. (Amúgy ez lenne a normális, hogy akinek fontos vagy legalább egy "Boldog szülinapot" odaböfög...)
2021. márc. 13. 06:55
 4/5 anonim ***** válasza:

Hát, továbbra se értem mi abban a furcsa, hogy érdeklődni kezdesz valaki iránt, aki keresi veled a kapcsolatot és kedves veled.

Az emberek többsége bírja az ilyet.

Ha a párodnak se volt fontos a szülinapod, gondold át a kapcsolatot. A figyelmes lánnyal meg tisztázd mit szeretne, mielőtt bárki megcsalna bárkit.

2021. márc. 13. 08:37
 5/5 A kérdező kommentje:

Neki is és nekem is van párom, tisztáztuk már sokszor, hogy a viszonyunk szimplán egy haveri viszony.

Egyébként igen, a párom is csak egy messenger üzenetet küldött (együtt élünk pedig).

2021. márc. 13. 09:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!