Mennyire elborult dolog, hogy változnak az érzéseim?
Megismertem egy nő még a kapcsolatom előtt, akivel szimpla baráti volt a viszonyom mindig is, mert már a megismerkedésünkkor is volt párja, aztán nekem is lett.
Sosem néztem rá másként. Viszont állandóan keres, hív, ír és a születésnapomat sem felejtette el. A közvetlem környezetemben az egyetlen ember, aki gondolt rám és kaptam tőle ajándékot.
És olyan jól esett... Valahogy mintha váétoznának az érzéseim és elkezdett volna vonzóvá válni a szememben.
Nem egy drága ajándékot kaptam, nem a pénze miatt van a változás.
Viszont ami évek óta senkinek sem jutott az eszébe, neki igen. Mindenki más számára jelentéktelen volt eddig a szülinapom.
(Egyébként mindannyian nők vagyunk, nővel élünk párkapcsolatban)
Hát, továbbra se értem mi abban a furcsa, hogy érdeklődni kezdesz valaki iránt, aki keresi veled a kapcsolatot és kedves veled.
Az emberek többsége bírja az ilyet.
Ha a párodnak se volt fontos a szülinapod, gondold át a kapcsolatot. A figyelmes lánnyal meg tisztázd mit szeretne, mielőtt bárki megcsalna bárkit.
Neki is és nekem is van párom, tisztáztuk már sokszor, hogy a viszonyunk szimplán egy haveri viszony.
Egyébként igen, a párom is csak egy messenger üzenetet küldött (együtt élünk pedig).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!