Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Feminista nők, ti egytől ötös...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Feminista nők, ti egytől ötös skálán mennyire undorodtok az oldalon lévő férfiaktól?

Figyelt kérdés

szept. 11. 20:07
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:
Persze hogy zöldet adtál neki, hiszen ő is nő. Nincsen ezzel semmi baj. Itt most mindenki mindenkinek zöldet adott a kérdésem alatt. De ha már ott tartunk hogy az oldalon lévő házas és kapcsolatban lévő férfiak is meg vannak kérdőjelezve incelként, akkor vissza kell kérdezzem a korábbi kérdésemet. Ti hogy látjátok, szerintetek az itt jelenlevő férfiak hány százaléka lehet incel?
szept. 13. 20:52
 22/25 anonim ***** válasza:

21, a kérdés nem csak az incel réteg szerintem. Az itt lévők többsége sérült. Nők és férfiak egyaránt. Egészséges embert ez a közeg nem szív be szerintem.

De, ha csak a férfiaknál maradunk, a hangosaknál (szerintem alig pár felhasználó) jellemzően jön "a nők" reakció, ami szélsőségesen negatív állítással folytatódik. Innentől, ha incel, ha nem, azért nehéz nem haragot, gyülöletet, erősen negatív attitűdöt feltételezni a szavai mögött. Erre szokott jönni az incelezés, mert ezt a kommunikációs stílust, véleményt hozzájuk társítják. (Más témában is így megy ez, lásd a cigányozás az ő tipik megnyilvánulásaik használatakor) Nem mondom, hogy soha nincs értelmes kérdés/válasz esetén incelezés, de sokkal gyakoribb, hogy van jogalapja a feltételezésnek.

Hogy pontosan mennyien vannak, nem tudom, szerintem nincs egy tucat hangos összesen, csak nekik több felhasználó és több tucat válasz, kérdés/nap az átlaguk.

szept. 13. 21:06
 23/25 anonim válasza:
Őszintén szólva nem rosszabb ez sem, mint máshol a neten, bár nem azért,mert mindenhol olyan rózsás lenne a helyzet :-/
szept. 15. 10:11
 24/25 anonim ***** válasza:

Megválaszoltak közt a te kérdésed alatt ez volt:

"Teljesen rá vagyok állva erre a 16 éves lánykára. Mit tegyek? 40F"

Ha ez nem mond el mindent, nem tudom, mi.

szept. 15. 19:52
 25/25 anonim ***** válasza:

"Őszintén szólva nem rosszabb ez sem, mint máshol a neten, bár nem azért,mert mindenhol olyan rózsás lenne a helyzet :-/"

Akármilyen fórumon vagyok, mindenki azt írja az épp adott fórumra, hogy az legrosszabb. Itt a gyk, redditen a reddit, instán az insta...

szept. 15. 19:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!