Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van itt még aki nem tudta...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt még aki nem tudta megbocsátani az exének (a)hogy elhagyta és azóta képtelen vele szóba állni mégha sok idő telt is el azóta?

Figyelt kérdés

Én így vagyok. Majdnem egy éve egyikn napról a másikra szakított és egy hét múlva már mással volt együtt. Azóta ő már próbálkozott felvenni velem a kapcsolatot de én képtelen vagyok szóbaállni és jópofizni vele.

Olyanok írását várom aki hasonlóképp van ezzel.

szept. 10. 16:12
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha nincs rá különösebb okotok (pl. vagyonmegosztás, gyermekelhelyezés, közös munka stb.) akkor miért is kellene szóba állnotok??? Lezárult az életed egy fejezete, ideje lenne továbblépned!
szept. 10. 16:45
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

2 éve lépett ki az életemből 25 (!) év után.

Azóta nem beszéltem vele, semmilyen formában nem tartom vele a kapcsolatot, mint ismerőst is kitöröltem mindenhonnan.

Nem tudom erről mit lehetne beszélgetni. Én nem vagyok se megbocsájtós, se bájolgós típus.

szept. 10. 16:50
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Azért kérdezem ki hogy van ezzel mert sokaktól hallom hogy jóban vannak, baráti viszonyban vannak az exeikkel és azt hittem velem van baj hogy képtelen vagyok erre.
szept. 10. 16:58
 4/6 anonim ***** válasza:
77%
Én egyik exemmel sem tartom a kapcsolatot. Az egyik akarta volna, pedig én szakítottam vele. A mai napig (7 év) nem akarok vele semmilyen formában sem kontaktban lenni. Férjem sem tartja egyik exével sem a kapcsolatot. Minek? Tök felesleges. És amúgy, ha az exnőivel bájologna engem az rohadtul zavarna.
szept. 10. 17:31
 5/6 anonim ***** válasza:
69%
Nem kell mindenkinek jóba lenni ex-el, ha amúgy nem baráti a viszony és nincsenek közös témák. Nem kötelező. De ahol átmegy barátságba vagy valami miatt jó ha tartják a kapcsolatot (munka, közös ismerősök, hobbi), ott nyugodtan lehet jóban lenni, pláne ha a szakításnál egyik se bántotta meg a másikat hanem csak a kapcsolat rész volt értelmetlen. Nem kellene elítélni az ilyet se mert minden eset más, és neked meg ezzel aki így átvert abszolút nem kell tartanod a kapcsolatot egy percig se, ha semmi kedved hozzá.
szept. 14. 10:58
 6/6 anonim ***** válasza:
51%
Nem kell beszélned vele, miért kellene? Vége van, ráadásul ő szakított, maradjon magának. Annak idején én sem álltam többet szóba a volt pasimmal, sőt még a köszönését sem fogadtam. A jelenlegi barátom viszont jóban van a volt feleségével, ami elég irritáló.
szept. 14. 20:29

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!