Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Voltatok így nyaralni ?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Voltatok így nyaralni ?

Figyelt kérdés

Úgy hogy nem volt köztetek teljesen jó a hangulat és problémátok volt,

Illetve úgy hogy nyaralás alatt nem volt szex

szept. 10. 11:37
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
97%

Nálunk gyakori hogy nyaraláson nincs szex, a legtöbb szálláson papírból vannak a falak és/vagy nyikorog az ágy, általában nem kényelmes. :D Otthon pótoljuk.

Olyan is előfordult hogy volt kis összezördülésünk nyaraláson.

szept. 10. 11:43
 2/16 anonim ***** válasza:
100%

Volt, hogy egy nappal előtte majdnem szakításig fajult a veszekedés, az is kérdéses volt, hogy elmegyünk-e. Szex eddig mindig volt, egyszer fordult elő, hogy csak egy alkalommal, de nyaralás alatt több is szokott lenni.

Sajnos a hétköznapokban viszont sokkal kevesebb, már a havi egynek is örülök.

szept. 10. 11:50
 3/16 anonim ***** válasza:
91%

Pont azért utaztunk el egy hétre, mert nem volt minden rendben köztünk. Így több időnk jutott egymásra.

Szex az első napokban nem volt, inkább csak lelkiztünk este, aztán vagy nem volt hangulat hozzá, vagy beütött a pia, amivel oldottuk a lelki gátakat. De a második felében pótoltuk.

Tény, hogy nálunk nem volt soha gond a szex hiánya. Ezen a téren mindig is passzoltunk. Amikor az egész család nyaral, akkor még természetes, hogy a két gyerekkel egy szobában nyomorogva nem dugunk. Ha egy-egy alkalmat le tudunk szervezni, az is csoda. Legalább kialudjuk magunkat.

szept. 10. 12:15
 4/16 anonim ***** válasza:
94%

Az utolsó közös nyaralásunk alkalmával bukott le, hogy az apja alkalmazottját tologatja hónapok óta. Miközben én befelé fordulva aludtam, ő neki vallott szerelmet.

Kb fél napja volt utána elköltöznie a lakásomból.

szept. 10. 12:21
 5/16 anonim ***** válasza:
94%
4 vagyok. Ekkor a nyaralásból volt még másfél hét, az ellenségemnek sem kívánom.
szept. 10. 12:22
 6/16 anonim ***** válasza:
0%

Igen. Nyaralás alatt törekedtem arra hogy visszafogom magam. Legalább 1 hetet bírjak ki. *pl lenyelem ha más nőket les és nem öntöm le egy pohár vizzel meg hasonlók, nem szítok bajokat.)

Szép csendes tökéletes nyarunk volt. Rajzoltattunk közös képet is közösen festett képet is csináltunk komolyzenei koncerten is voltunk valamennyit, beszéltunj egy rakat szakmabelivel(párom is DJ meg a Balcsin is vannak)teraszos helyeken vacsiztunk romantikával beszẁlgettunk szakmai celokrol tervekrol plusz strand is, megtaláltuk a menüsöket is, libát ill hattyukat is etettunk vásárban is voltunk.

Szexet állandoan nyomtuk(de nekem csak a figyelemhiány miatt kellett kompenzálni mint vele mindig)

Vannak fotóim hát, amikor nem balhéztunk egy hétig 🤣

Összességében kezdtem unni, nekem nyuggeres volt az egész. 2 hét már nem menne szerintem nekem a semmittevéssel kettesben. Eléggé társaságiak vagyunk amúgyis meg pörög zajlik velünk az élet nagyon, sok nyüzsgés van, nem szoktam hozzá hogy belassuljak meg andalogjak meg lessem a tájat kb. 1 hét elég is volt:)

szept. 10. 12:33
 7/16 anonim ***** válasza:
0%
Most baj, hogy nem balhéztuk végig a nyaralást?
szept. 10. 14:07
 8/16 A kérdező kommentje:
Mi 6 napra megyünk.
szept. 10. 14:56
 9/16 anonim ***** válasza:
Honnan tudod, hogy nem lesz szex?
szept. 10. 17:35
 10/16 A kérdező kommentje:
Mert nem vagyok lelkileg közel most egymáshoz
szept. 10. 19:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!