Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok!A beszédes,kicsit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok!A beszédes,kicsit nagypofájú vagy a csendes,visszahúzódó férfiakat tartjátok vonzóbbnak?Mi jön be nektek?

Figyelt kérdés

szept. 10. 10:54
A kérdező szavazást indított:
Beszédes férfi
Csendes,visszahúzódó férfi
17 szavazat
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Beszédes.

Az a baj, hogy nem tudom, hogy a korosztály miatt, vagy régi sulis sérelmek miatt, de sokan a beszédes alatt azt értik, aki két csík kokain felszívása közt egy parti közepén 130 emberrel beszél egyszerre.

Az én párom beszédes. Ha megyünk bevásárolni, mindig lesz egy legjobb barátja. Volt már, hogy miután segített egy néninek, elkezdtek receptekről beszélgetni, vagy egy idősebb férfival optikusokról beszéltek, vagy egy velünk egykorúval zoknikról. (???)

Akármikor otthagyom 5 percre, mint egy kiskutya, valakivel elkezd random dolgokról beszélni. Nem bánom, szeretem, hogy barátságos.

(Amúgy a csendessel még akkora baj nem is lenne, de a visszahúzodóval igen, és az is probléma, hogy nem tudod különvenni a kettőt.)

szept. 10. 11:24
 2/6 anonim ***** válasza:
Nekem az általában csendes, de ha megszólal szakadok a nevetéstől típus.
szept. 10. 11:40
 3/6 anonim ***** válasza:
Számomra mindkét típus tud vonzó lenni. Ezzel szemben tőlem egyik sem szokta elfogadni, hogy nő létemre "kuka" vagyok, nem csacsogós, nevetős és cuki. Untatja és idegesíti nemcsak előbbit (ami valahol érthető), hanem utóbbit is.
szept. 10. 11:59
 4/6 anonim ***** válasza:
79%

Én is inkább a beszédes férfit választanám, a #1-es nagyon jól leírta, hogy mire érdemes gondolni ilyenkor.

A párom ilyen és nagyon vonzó benne ez a közvetlensége és társasági jelleme, illetve mivel én is ilyen vagyok, jobban összeillünk, nincs köztünk nagy ellentét.

(Bár tegyük hozzá, mindkét típusú férfiból van számtalan szimpatikus és vonzó tag.)

25/N

szept. 10. 12:13
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Egyértelműen az elsőt, de nyilván azzal a kitétellel, hogy hagyjon azért másokat is szóhoz jutni, és tudja is érdemben meghallgatni / meghallani a mondanivalójukat, mivel ÉRTELMES, GAZDAG SZÓKINCSŰ, ISKOLÁZOTT, OLVASOTT EMBEREKKEL imádok eszmét cserélni.
szept. 10. 16:26
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Alapvetően a beszédesebbek vonzanak, de mindkettő tud vonzani... a lényeg az, hogy az illető legyen határozott, jó kiállású, ill. a csendesbpől ne az a típus legyen, akivel beszélgetni sem lehet és harapófogóval is alig lehet belőle kihúzni tőmondatokat. Mondjuk beszédesből meg az a kuka, akit le sem lehet lőni, mindenkit túlordít, komoly helyzetekben sem hagy le a viccelődéssel, nem veszi magát észre, ill. aki sokat beszél, csak full marhaságokat.
szept. 11. 11:09

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!