Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok!A beszédes,kicsit nagypofájú vagy a csendes,visszahúzódó férfiakat tartjátok vonzóbbnak?Mi jön be nektek?
Beszédes.
Az a baj, hogy nem tudom, hogy a korosztály miatt, vagy régi sulis sérelmek miatt, de sokan a beszédes alatt azt értik, aki két csík kokain felszívása közt egy parti közepén 130 emberrel beszél egyszerre.
Az én párom beszédes. Ha megyünk bevásárolni, mindig lesz egy legjobb barátja. Volt már, hogy miután segített egy néninek, elkezdtek receptekről beszélgetni, vagy egy idősebb férfival optikusokról beszéltek, vagy egy velünk egykorúval zoknikról. (???)
Akármikor otthagyom 5 percre, mint egy kiskutya, valakivel elkezd random dolgokról beszélni. Nem bánom, szeretem, hogy barátságos.
(Amúgy a csendessel még akkora baj nem is lenne, de a visszahúzodóval igen, és az is probléma, hogy nem tudod különvenni a kettőt.)
Én is inkább a beszédes férfit választanám, a #1-es nagyon jól leírta, hogy mire érdemes gondolni ilyenkor.
A párom ilyen és nagyon vonzó benne ez a közvetlensége és társasági jelleme, illetve mivel én is ilyen vagyok, jobban összeillünk, nincs köztünk nagy ellentét.
(Bár tegyük hozzá, mindkét típusú férfiból van számtalan szimpatikus és vonzó tag.)
25/N
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!