Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tegnap este több mint egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tegnap este több mint egy órán át sírtam, ma is szomorúan ébredtem. Oka lenn. Mit tanácsoltok?

Figyelt kérdés
Az az oka hogy 29 vagyok és havonta többször látom Facebookon, hogy ez házasodott, az házasodott. Korombeli ismerőseim. Akik nem idén házasodtak, ott már gyerek is van. Én is férje és gyerekre vágyom, de egy normális pasim sincs...
szept. 10. 08:48
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
100%
Sajnálom, hogy betalált
szept. 10. 16:46
 22/25 anonim ***** válasza:
76%
Vedd alapul, hogy az FB sok esetben hamis képet ad: a képek alapján minden szuper, azonban otthon, a 4 fal közt lehet, hogy minden nap megy az "Erezd el a hajamat!". A híreket is nézd/figyeld, mert azt látod, hogy sok a válás. Ezért nem éri meg a család.
szept. 10. 17:35
 23/25 anonim ***** válasza:
100%

A Facebook nem egyenlő a tiszta és teljes valósággal. Oda a többség csak a jó dolgokat teszi ki. Ne hidd, hogy nekik tökéletes életük van.

A normális pasiért pedig ismerkedni kell. Olyan helyeken, körökben, ahol a neked megfelelő, általad vágyott pasik vannak. Persze lehet, hogy teljesen máshonnan esik majd be az életedbe az Életed, de bezárkózni semmiképp sem szabad.

szept. 10. 19:51
 24/25 anonim ***** válasza:
30 évesen lett idősebb párom, 3 év múlva költöztünk össze, addig nagyon kemény történetet állt ki a szerelmünk. Soha nem késő és a sors alakítja, de ez a depizés semmi jóra nem vezet.
szept. 11. 09:09
 25/25 anonim ***** válasza:

Sajnallak. Mert olyan torz ertekrended van hogy szerinted csak hazassagban lehet minosegi eletet elni.

Hat oriasit tevedsz. Az csak egy darab papir.

Plusz sajnalom a pasid, aki nyilvan nem reg ota van meg, hogy el kell viselnie a hisztijeidet. Nem csodalom hogy nem akar hazasodni, vagy beszelni rola.

Elobb eljetek egyutt, teremtsetek egszisztenciat, es ha ez evekig megy akkor lehet szo eljegyzesrol es eskuvorol.

szept. 11. 10:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!