Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tegnap este több mint egy órán át sírtam, ma is szomorúan ébredtem. Oka lenn. Mit tanácsoltok?
"de egy normális pasim sincs"
Ezt fejtsd ki bővebben.
Eszerint lehetne pasid, csak ő a te mércéd szerint nem normális.
Mi az elvárásod e téren, mi miatt nem felelnek meg azok, akik próbálkoznának nálad?
Valahol itt kell kezdeni az okok feltárását. Aztán ha az okot már tudod, akkor könnyebb a megoldást is megtalálni.
Azt tanácsolom, hogy ne mások életével legyél elfoglalva!
Vagy ha mégis, akkor ne csak azokat a részeket válogasd ki, amiken depizni tudsz! Hanem mondjuk lásd meg azt is, aki már 30 évesen válófélben van. Lásd meg azt is, aki egyedül neveli a gyerekét, mert a férje lelépett mással. Stb, stb. Tudom, persze, ezeket nem posztolják ki instára, de ezen a ponton kellene megértened, hogy más dolog a kirakat, és más a való élet.
Érdekes 33 éves pasiként havonta többször látom Facebookon, hogy ez házasodott az házasodott,xy már gyereke van,vagy éppenséggel a második gyerekük jön.
Ilyenkor mikor ezt látom esténként több mint egy órán át ünneplem magam,vállon veregetem magam,hogy még senki sem kapta be a legyet tőlem.
Ki nem állhatom a gyerekeket.
Szerencsére nincs nekem remélem így is marad
Válaszolok mind a 4 kommentre.
1.
Nem vagyok csúnya, rendben van a külsőm. Bár, az biztos, hogy manapság divatosabb külsővel könnyebb lehet (nagy száj, nagy fenék, ilyesmi).
A normális pasi azt jelenti ebben az esetben, hogy aki szeretne házasodni, családot, és nem 35-45 évesen, hanem legkésőbb 30-as évei elején. Korábban azt mondtam volna, hogy már a 20-as évek 2. felében, de nyilván abból már ki is futottam...
2.
Van most valakim, de ő nem akar még az eljegyzésről se beszélni. Szóval erre céloztam, ez az amiben nem felel meg.
Amúgy volt olyan próbálkozóm, aki szerintem akarna családozni és láthatóan odaadó apuka is lenne, csak sajnos ők meg külsőre egyáltalán nem vonzottak. Szóval ők meg akkor abban nem feleltek meg.
3.
Nincs ilyen ismerősöm, vagy nem tudok róla, aki egyedül nevel, meg válófélben van.
De még ha van is ilyen, az rajtam nem segít. Családos életre vágyom. Már évek óta.
4.
A te kommenteddel semmire sem megyek, mert teljesen más csónakban evezünk. Véletlenül hasznosnak jelöltem.
#2 vagyok.
Nem tudom, mennyi ideje vagytok együtt, mennyire mély a kapcsolat. Mindenesetre, ha már reális lenne a közös jövőről beszélni, és nála a család, gyerekek nem jönnek számításba, akkor kár vele az időt töltened. Már csak azért is, mert lehet, hogy addig több olyan férfi is lehetne, akik pont akarnának veled családot, csak te ugye párkapcsolatban vagy, ezért ők másnak kezdenek udvarolni, és ha a másikkal minden összejön, akkor őket veszik el feleségül, velük lesz családjuk.
SZóval ezért veszélyes hosszú távra alkalmatlan partnerrel eltölteni az időt, mert amíg foglalt vagy, sokan eleve emiatt nem kezdeményeznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!