Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tegnap este több mint egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tegnap este több mint egy órán át sírtam, ma is szomorúan ébredtem. Oka lenn. Mit tanácsoltok?

Figyelt kérdés
Az az oka hogy 29 vagyok és havonta többször látom Facebookon, hogy ez házasodott, az házasodott. Korombeli ismerőseim. Akik nem idén házasodtak, ott már gyerek is van. Én is férje és gyerekre vágyom, de egy normális pasim sincs...
szept. 10. 08:48
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
21%
10. Mert van aki szolga szeretne lenni. Amugy ehhez nem kell hazassag . Anelkul is lehet cseled a no..
szept. 10. 10:47
 12/25 anonim ***** válasza:
25%
Tény, de a házasságból még nehezebben is szabadul. Sztem egy pasinak mindig jobb deal lesz a házasság, ezért se értem ezt a sírást a nők részéről..
szept. 10. 10:49
 13/25 anonim ***** válasza:
28%
12. Legtobbszor az erzelmi analfabetak mellett lesznek hazi csicskak . Vonzodnak a hidegebb termeszetu ferfiakhoz.
szept. 10. 11:00
 14/25 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, ha van valakid, de ő nem fog soha elvenni, meg gyereket csinálni neked, miközben te ezekre vágysz, akkor nem illetek össze.

Ideje lenne véget vetni ennek és keresni olyat akivel elérheted azt amire vágysz, megélheted azt amit szeretnél. Futhatod a lyukas köröket.

Nem kevés nővel beszélgettem már, volt aki 30+-osan 10 éve volt együtt a párjával, de otthon nem volt szex, nem volt szó házasságról, meg semmi komolyabbról. Csak éltek együtt. Rosszabb eset volt ahol már 40-50+-osan éltek így együtt.

A te döntésed mit teszel, ha akarod húzd az idődet és várj a csodára.

szept. 10. 11:51
 15/25 A kérdező kommentje:

Olvastam minden kommentet.

Nem akarok házi szolga lenni, volt már egy párom akitől azért költöztem ki mert semmit sem csinált otthon. Arra mentem haza, hogy áll halmokban a mosogatni való, nem fér a szemét a kukába, meló után mehettem takarítani. 4 hónapot se laktam nála, kiköltöztem tőle. Ez is hozzátartozik, hogy normális pasi kell, abból lesz a jó férj, akit az anyja arra nevelt, hogy takarítson maga után, rendben tartsa a lakhelyét.

Aki azt írta, nem a valóságban élek, mire céloz?

Azért akarok házasodni, mert nem akarnék házasságon kívül gyereket, és gyereket meg nagyon akarok. Ezen kívül vágyom önmagában a nagy szerelemre is, ha meg az megvan, ki ne akarna vele egybekelni?

Akik írták, szakítsak... Nem mondom, hogy nem fordul meg néha a fejemben...

szept. 10. 13:10
 16/25 anonim ***** válasza:
100%
10: Létezik a másik oldal is, amikor valakit a tenyerén hordoz a párjuk.
szept. 10. 14:33
 17/25 anonim ***** válasza:
70%

Létezik igen, de az ritkaszámba megy, főleg itthon. Itthon leginkább az a felfogás van hogy a nő kussoljon és csinálja a háztartást, persze mellette dolgozzon és a gyereket is egyedül lássa el. TISZTELET A KIVÉTELNEK, mert vannak, és értem hogy mindenki ezt keresi.

De amikor mások eljegyzése miatt bőg valaki, az szerintem szánalmas és elnézést mindenkitől.

Akárkit ismerek aki férjnél van, állandóan panaszkodik, szenved, kialvatlan, minden rá hárul. Nem véletlen mondják, hogy egy nő magának szül. Tudom és értem, hogy vannak férfiak akik mellett nem ég ki a nő, akik partnerek, akik nem egy cselédet látnak a nőben vagy ingyen dugást, láttam erre is példát. De az ellenkezőjére is bőven.

Sok fiú barátom volt, ahogy hozzá álltak a “szerelmükhöz” kiábrándító. Csaltak, hazudtak, hülyének nézték a nőt…tudom, én voltam szar környezetben, de még csak nem egy iskolázatlan, legalja társaság volt.

Ezért én nem tudom megérteni azokat a nőket akiknek annyi a vágya, hogy férjhez menjen, gyereket szüljön. Nem fogja mindenképp megcsalni és egyedül hagyni a pasi, mert nem minden pasi fsz de nagy rá az esély. Miért jó ez egy nőnek? Szenvedni utána, egyedül fenntartani magát és a gyereket? Nincs ideje semmire?

Értem, hogy mindenki a tökéletes házasságra vágyik, de ideje felébredni a Disney mesékből. Persze a kérdezőnek is van esélye megtalálni azt, aki a tenyéren hordozza majd és kívánom neki, hogy így legyen, de addig is annyi minden van ami feltölthetné, ahelyett hogy azon sír, hogy mások összeházasodnak, közben azt se tudja milyen a kapcsolatuk.

szept. 10. 14:50
 18/25 anonim ***** válasza:
27%
Mi a fasz Disney mese azon, hogy valaki talál olyan párt, aki azt akarja, mint ő.
szept. 10. 14:53
 19/25 anonim ***** válasza:
Nem ezt írtam? Értelmezd újra
szept. 10. 14:57
 20/25 anonim ***** válasza:
0%
Olvastam, ilyen 14 éves edgelord iromány.
szept. 10. 16:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!