Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy pénzközpontú nő minek választ átlagos anyagi helyzetű férfit, ha utána csak szekálni és fikázni tudja és semmi nem elég jó neki?
Figyelt kérdés
általában egy harmincas munkás férfiból nem lesz jómenő vállalkozó vagy milliókat kereső mérnök. nem is értem mi van ilyen nőnek az agyában? hogy majd az ő hatására csoda történik?szept. 9. 21:05
11/12 anonim válasza:
Lehet senki nem vàr csodát tőled. Te hiszed rosszul esetleg,.meg étred félre a dolgokat.
12/12 anonim válasza:
Nekem az exem volt ilyen görény, életképtelen pali.
Igaz hogy sz@rul keresett tanárként, és dugig volt hitellel, szóval kb 60 ezer ftja maradt élni havonta, én legalább csak sz@rul kerestem .
De engem akart “ösztönözni” hogy jól keressek.
Többször említette szex után hogy nekem ebből kellene élnem, mert azok milyen jól keresnek.
Arra is tett utalást hogy “csak” napi 8 órát dolgozok , más meg 12 órákat és akkor az jobban keres.
Engem küldött volna külföldre is mosogatni.
Ő meg azzal betakarózott szépen, hogy ő nem azért tanult olyan sokat hogy fizikai munkát végezzen.
Vannak élősködő emberek, ez tény.
De kár kiemelni hogy a nők ilyenek.
Mert sokkal több lehúzós kihasználós ingyenélő pali van manapság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!