Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőknek bejön az ilyen testalkat?
Nem vagyok egy kigyúrt valaki, amit a paramétereim is elmondanak rólam (183 centi mellé 72 kg vagyok) közel 27 évesen. Ruhában vékony vagyok, semmi extra, egyedül a vállam szélesebb kicsit a csípőmhöz képest, ami talán látható. Ruha nélkül viszont jobban látszik az alakom. A karom, hátam, kicsit a mellizmom, valamint a hasam is kockásnak mondható. A lábam vékony, de a vádlim látszik a bicajozástól, valamint régebben fociztam is.
Hobbi szinten sportolok, meg amúgy is inkább aktív életet élek, de nem a kinézet végett és főleg nem a nők miatt edzek tehát gyúrni nem szeretnék, sem felszedni néhány kilót mielőtt írná valaki, hogy építsek izmot.
Az ilyen alkat vonzó valamelyest, vagy nem elég, átlag kinézet a többi velem egykorúval?
Nekem az izmosan vékony a legvonzóbb.
Leginkább csak a férfiak mániája a gyúrás. A nők közelről sem szeretik annyira. Magát a túlgyúrt alakot sem, és azt sem, hogy egy héten 4x a konditeremben van a párjuk, főleg, ha gyerekek is vannak.
És mielőtt jönne valaki, igen, a konditerem szökevények is megtalálják a hasomló stílúsú nőt, de ők nem a nők többsége.
11#
Linkelj már be ide a www.google.com keresőjéből képeket, milyen neked az a vékonyan izmos férfi.
Nem sikerült, ugyanis nem megyek oda élőben a nőkhöz azzal a kérdéssel, hogy szerinted jó a testem?
Csajozni nem igazán szoktam, és kimondottan a testemre/alkatomra még egy kósza jelzőt sem kaptam, hogy most jó, vagy rossz.
14#
Utcán leszólítana egy hasonló férfi (tegyük fel épp egyedülálló vagy), akkor ha felsőtestre takarva van a karja, nincs tokája, arcra is sovány, az életbe nem mondod meg róla, hogy vékony e, vagy vékony izmos e. Le állnál e vele ismerkedni, ha nem látod mennyire van kisportolva a felsőteste ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!