Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1-10ig mennyire számít a nőknek az izmos testalkat? Nők válaszát várom elsősorban.
7-8
Azért ha belegondolsz, sokkal több jót képzelsz el egy férfiről, aki ad a testére.
Kit tartasz kevésbé lustának, igénytelennek? Aki dagadt vagy vékony, vagy aki szálkás, izmos, sportos? Akár nőben is.
Egy izmos férfiről egyszerűen az jut eszembe hogy az élet más területein is sikeresebb, mint egy vékony vagy dagadt ember. Önmagához képest minden férfi izmosan néz ki a legjobban, semmint vékonyan vagy dagadtan.
0
Nekem a kissé pocakos, nagyobb darab, vagy macisabb alkatú férfiak tetszenek. Jobban szeretem, ha attól erős, hogy itthon elvégzi a nehezebb fizikai munkákat, mint az edzőtermi díszizmokat.
Nem tudnám számmal kifejezni, fogalmam sincs, mi tükrözné legjobban a véleményem. Nem fontos, hogy izmos legyen, nálam ez nem szempont, ha döntésre kerül a sor. Volt már pocakos párom is, volt olyan is, aki vasággyal volt 40 kg, és izmos, sportos testalkatú fiúval is randiztam már. Ha megvan az alapvető vonzalom, teljesen mindegy. A túlzottan kigyúrt férfiakat pedig egyáltalán nem szeretem.
20l
Második a tipikus felszínes nő prototípusa. Attól, hogy valaki heti kétszer lemegy a kondiban meg tonna számra zabálja a fehérjét és egyéb vackokat és fel van fújva, mint a lufi, még lehet baromi lusta.
Továbbá az állóképességet, tehát kitartást igénylő sportok nem járnak látványos izomzattal. Érdemes megnézni a hosszútávfutókat! Ők vajon lusták? Továbbá már bocsánat de teszem azt valaki orvosi egyetemre jár és nincs ideje mondjuk sportolni, mert tanul építi a jövőjét, attól ő lustább ember, mint a gyúrós izomállat?!
#7-es a lányokat ez nem érdekli,csak amit látnak,fogadd el és kész.
És igen egy izmos testre a nők azonnal nedvesednek,én csak tudom,amikor nekem volt,hogy randi nélkül ágyba jöttek addig egy nyomival randizgatot,és velem szexelt.
Ez van,egyetem mellett is lehet sportolni én programozó szak,munka mellett eddzek heti 4-szer.Megoldható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!