Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elcsábította a terapeutát?
Az exbarátomról azt feltételeztem, hogy személyiségzavaros, legalábbis a viselkedése alapján. Számos jel utalt erre: sorozatosan megcsalt, egyre extrémebb szexuális vágyakat hajszolt, és semmi nem tudta kielégíteni. Élvezte mások bántalmazását, gyakran anélkül, hogy beleegyezést kért volna, és bárkire rámozdult fiatal lányokra, idősebbekre, de leginkább olyanokra, akik valamilyen lelki problémával küzdöttek. Folyamatosan hazudott, mindenben és mindenkinek: nekem, a szüleinek, és másoknak is. Arról álmodozott, hogy híres lesz, és állandóan fényezte magát, hogy mekkora zseni és milyen különleges. Szóban bántalmazott, de amikor érdeke fűződött hozzá, manipulált, és visszaédesgetett magához.
Érdekből akart velem házasságot kötni, és az előző kapcsolatában is hasonlóan viselkedett. Végül sikerült rávenni, hogy járjon terápiára, ahol egy fiatal pszichiáterhez került. Azóta egy párt alkotnak, és a nő mindenhová elkíséri, folyamatosan mellette van.
Egyszerűen nem tudom felfogni, hogyan tudott egy pszichiátert így megvezetni. Vajon hallotta, hogy milyen szadista módon bánt másokkal, hogy állandóan hazudik és különféle extrém helyekre jár, esetleg tisztában volt azzal, hogy férfiak iránt is vonzódik? Hogyan gondolhatta, hogy egy ilyen ember megfelelő társ lenne számára?
Nem ez az első alkalom, hogy arról hallok, hogy egy pszichológus vagy pszichiáter összejött egy személyiségzavaros emberrel főleg nőkről szóló történetek ezek.
Felfoghatatlan ezaz egész számomra. Hallottatok már ilyenről?
Koszi az aggodo kommenteket, hogy ne foglakozzak veluk.
Engem inkabb a tema erdekel, hogy szemelyisegzavaros ferfiak, hogy tudnak elcsabitani tanult pszichológust. Errol olvasnek szivesen, hogy kiknek van ilyen tapasztalata vagy hallott-e ilyenrol. Amugy itt gyakorin olvastam egyszer, hogy egy no szinten ezt irta, hogy a ferje mindenkivel csalta aztan elment a pszicholgushoz es még vele is. Szoval erdekes, hogy talan nem is olyan ritka ez. Vajon a ferfi pszichológusok is forditva a nőkkel ilyenek?
9, az is igaz. Vegulis a sima pszichologia nem olyan nehez. Igy igaz a mezei pszochologusok kozott eleg sok lehet az ilyen.
Mondjuk a kérdésben szereplo csaj pszichiáter szoval az azert egy magasabb fok, de ja ott is lehetnek ilyenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!