Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez így vállalható?

Figyelt kérdés

Ha azért szólítok meg embereket(főként nőket) nyilvános helyeken, hogy megadjam a lehetőséget az ismerkedésre, viszont ha ez nincs benne a pakliban, akkor csak simán jobbá tegyem a napját, meg az enyémet is, esetleg picit szocializálódjak, az gáz vagy rendben van?

Nyilván nagyon lazán és az első elutasító jelnél elnézést kérek, aztán otthagyom.

szept. 9. 10:44
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
69%
Nos ha a nő nem jelzi, hogy vevő rád és te mégis odamész akkor gáz.
szept. 9. 10:47
 2/11 anonim ***** válasza:
61%
Ez nem bátorság, inkább balekság. Sok nő nagyon unja ezt. Tökmindegy milyen lazán csinálod, és hányszor kérsz elnézést, ez irritáló, és zaklatás. Ezért van a többségen füles, hogy hagyják békén.
szept. 9. 10:52
 3/11 A kérdező kommentje:

Jó ezt értem. De viszont velem kisebb koromban az idősek pl mindig beszédbe elegyedtek a buszmegállóban. És tök jó hangulatú volt. Volt hogy csak pár szót váltottunk, de nekik olyan könnyen ment, és nem volt benne semmi gáz.

Nyilván én nem akarok megzavarni senkit. De ez tényleg csak egy ártalmatlan beszélgetés lenne elsősorban.

Én azokat sem értem, akik csak úgy ülnek a padokon, bár nem ismerik egymást, akkor is adott lenne, hogy váltsanak pár szót .

Most tényleg jobb ott kuksolni csendben?

Vagy telót nyomkodni?

Emberek vagyunk. Társas lények.

szept. 9. 11:01
 4/11 anonim ***** válasza:
69%

Ez csak attól függ, hogy szimpatikus vagy-e a célközönségnek. Ha igen, akkor még a fülest is ki fogják a fülükből tépni, hogy rád tudjanak figyelni. Ha viszont nem, akkor elhessegetnek.

[link]

Puding próbája az evés. Ha meg sem próbálod, akkor nem derül ki soha.

szept. 9. 11:09
 5/11 anonim ***** válasza:
68%
Sehol sincs már nyugta az embernek, mert mindenhol leszólítgatják. Aztán még a zaklató van megsértődve, és aki ebből nem kér, ő az antiszoc. Szép.
szept. 9. 11:25
 6/11 A kérdező kommentje:

#4 rocks :D

#5 én pont azt tapasztalom, hogy olyan ritka az ilyen mint a fehér holló

szept. 9. 11:47
 7/11 anonim ***** válasza:
53%

Engem meg nem hagynak békén, vagy parfümöt akarnak eladni, vagy kéregetnek, vagy leszólítanak, folyamatos a zaklatás.

Minek teszel fel kérdést, hogy vállalható-e, ha te ezt eldöntötted hogy akarod csinálni, és ez szerinted jó?! Akkor csináld. Azokat úgysem tudod meggyőzni, akik meg már nagyon unják ezeket a leszólítgatósokat.

szept. 9. 12:19
 8/11 anonim ***** válasza:
ha megfelelő érzékenységgel teszed (azaz tisztában vagy vele, hogy az emberek nagy többségének ez zavaró, és csak akkor lépsz, ha látod az arra utaló jeleket, hogy az illető is nyitott az idegenekkel való kontaktusra), akkor vállalható, egyébként nem.
szept. 9. 12:22
 9/11 anonim ***** válasza:

A 2# jót írt.

Szerintem hagyd ezt a kényszeredett fölösleges cselekvést.

szept. 9. 17:04
 10/11 anonim ***** válasza:

"Jó ezt értem. De viszont" persze, k--ra érted.

Ne te akard megmondani, hogy ismeretlen nők hogy érezzék magukat attól, hogy nem hagyod őket nyugodtan magukban lenni. Mmint persze, próbálkozz, mert Te Ismerkedni Akarsz, de ne adj alá sztorit, hogy de amúgy is jó ez nekik.... Majd azt ők eldöntik. Te csak vállald fel, hogy ismerkedni akarsz. Kit érdekel, hogy neked mi volt gyerekkorodban... nem kell ezt nekik megmagyaráznod. "Nyilván én nem akarok megzavarni senkit. " - de rohadtul nem érdekel, ha megzavarsz valakit, mert te tudod, hogy hogy kellene tekinteniük erre.

szept. 9. 22:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!