Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Czigány Judit vállalható kategória lenne nektek?
Figyelt kérdés
Aki nem ismerné: [link]
Nem kimondott szépség, de szerintem nagyon humoros, és aranyos nő. Nekem totálisan az esetem. Viszont haverok szerint ellenszenves. Nem vágom mi lehet egy kedves emberben ellenszenves. Szerintetek?
2022. jan. 14. 23:44
1/14 anonim válasza:
Ennyiből se nem humoros, se nem aranyos.
Mivel tik-tokker úgysem fogtok találkozni, úgyhogy teljesen mindegy!
2/14 anonim válasza:
Tényleg nem óriási szépség, de azért külsőre teljesen vállalható, "csinos a maga módján" kategória.
A humora meg a kedvessége mondjuk 10 videó megnézése után nem jön át számomra, inkább a közepesen tenyérbemászó, de még inkább érdektelen, unalmas jelzőket használnám rá...
De lényeg, hogy neked szimpi.:)
3/14 anonim válasza:
Külsőre átlagos, humorosnak nem mondanám, szerintem is kicsit unalmas, de legalább egész jó énekhangja van.
4/14 anonim válasza:
Ki leszek nyírva, de van tiktokom huszonéves fejjel. Néha feldobja és borzasztóan idegesítő, nagyon humortalan és erőltetett, amit csinál. Külsőre is inkább csak elmegy kategória. Szóval nem, nem jön be.
5/14 anonim válasza:
Irritáló, de nem zavar ha megállítom a videót és mást nézek.
6/14 anonim válasza:
Egyáltalán nem vállalnám fel. Vékony, unalmas és hisztérikus.
7/14 anonim válasza:
Van benne élet, lendület, így jó fej, de átlagos. Jó lába lehet.
8/14 anonim válasza:
Ki tudja a videó alatt menő zene címét?
9/14 anonim válasza:
Aranyos. Imádnivaló! De nekem vékony
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!