Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Czigány Judit vállalható kategória lenne nektek?
Figyelt kérdés
Aki nem ismerné: [link]
Nem kimondott szépség, de szerintem nagyon humoros, és aranyos nő. Nekem totálisan az esetem. Viszont haverok szerint ellenszenves. Nem vágom mi lehet egy kedves emberben ellenszenves. Szerintetek?
2022. jan. 14. 23:44
12/14 anonim válasza:
Én azt nem értem ezen a videón, miért kell teli szájjal hadonászni. Latszik a kaja a szájában. Guszti.
14/14 anonim válasza:
Életemben most láttam először, a nevét se hallottam eddig.
Hááát.... csinos karcsú, hogy a jóval kezdjem. Ez az összes pozitív, ami lejön róla ebből a videóból. Minden más rettenet. A grimaszok, a hang, a videó semmit nem érősége. Szekunder szégyenérzet fogott el nőként.
És még arra se lehet fogni ezt a borzalmat, hogy 11 éves és azt se tudja mit csinál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!