Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A kollégáim tévesen azt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A kollégáim tévesen azt feltételezik, hogy megvert a párom, nagyon elegem van már belőle, valami tanács?

Figyelt kérdés
4,5 éve járok bokszolni heti 4 alkalommal. Múlt hét csütörtöki edzésen kaptam egy nagyobb ütést, a szemem körül azóta egy hatalmas monokli van. Pénteken a munkatársaim kérdezték, hogy mi történt otthon, megvert-e a párom. Ezen önkétlenül is elmosolyodtam, annyira abszurdan hangzott. Egyikük egyenesen odáig ment, hogy segít nekem másik albérletet keresni, pedig mondtam neki, hogy szó sincs erről, csak edzésen belenéztem egy komolyabb ütésbe. A magánéletemről, beleértve a kapcsolatomat, hobbimat nagyon keveset beszélek nekik, nem vagyok az a típus, aki minden kis részletet megoszt boldog boldogtalannal, de soha nem vert meg a párom, eleve totál abszurd ezt feltételezni róla.
szept. 9. 10:22
 1/10 anonim ***** válasza:
94%

Annyit elárulhatsz nekik, hogy bokszolni jársz, és ott rendszeresen kapsz ütéseket. Hát most picit nagyobbat kaptál, mint a szokásosak.

Egyébként meg inkább a segítő szándékot lásd a kollégáidban. Mondjuk meg őszintén, ha egy nő monoklival a szemén megy dolgozni, az esetek többségében kapcsolati erőszak van a háttérben, nem az, hogy bokszedzésre jár. Tehát a kollégáid a reális esetet tételezték fel és segíteni akartak. Ez sokkal jobb, mintha vállvonogatva reagálnák le, hogy "nem érdekel, az ő baja, lépjen ki a kapcsolatából, ha nem akar pofonokat kapni".

szept. 9. 10:27
 2/10 anonim ***** válasza:
82%

Ez abszolút jó szándék felőlük, ezért semmiképp ne haragudj rájuk!

Csak magyaráz el nekik hogy bokszolni jársz és ennyi.

Az én esetem rosszabb, az én munkahelyemen azt feltételezik tévesen hogy meleg vagyok.. Egy gyökér elkezdte terjeszteni és most mindenki ezt hiszi.

Nem mondják ki, csak folyton olyanokat mondanak célzottan hogy a melegeket el kell fogadni, meg hogy az a legjobb ha az ember felvállalja stb stb..

Nem nekem mondják, de egyértelműen rám céloznak ami úgy hogy teljes mértékben heteró vagyok igen csak bosszantó..

szept. 9. 10:59
 3/10 anonim ***** válasza:
90%
1X vidd be az edzőcuccaid, vagy rendelj oda egy új fejvédőd vagy kesztyűt, hogy lássák.
szept. 9. 11:03
 4/10 anonim ***** válasza:
32%
Vagy csak kitalaltad es tenyleg a parod vert be.
szept. 9. 11:29
 5/10 anonim ***** válasza:
56%

Nekem ez fura, mármint hogy miért nem mondtad rögtön hogy boxolni jársz, aztán meg, ha ezt elmondtad, miért nem akadtak le erről a kollégaid.

Sajnos a mai woke világban, ahol napi szinten mossák a multik a dolgozók fejét ilyen wokeista tréningekkel, ott elég gyakori, hogy túlaggódnak valamit a kollégák. Például nálunk vannak párok, házaspárok, persze nem nagyon mutatják mások előtt h együtt vannak, de nyilván titkolni se lehet a végtelenségig.. aztán volt h valaki kiszúrta és felnyomta a HR-nél a srácot, hogy zaklatja a csajt. Aki egyébként a barátnője volt és annyi történt hogy amikor azt hitte nem figyelt senki, megsimogatta vagy ilyesmi. Sajnos a woke ide vezetett.

Mindenesetre nem érdemes ezzel törődni sztem

szept. 9. 13:54
 6/10 anonim ***** válasza:
63%
5-ös, én is azt tartottam volna logikusnak, hogy amikor elkezd egy ilyen edzésre járni, akkor elmeséli a kollégáknak és viccesen hozzáteszi, hogy "vagyis ha ezután monolikat láttok rajtam, akkor tudjátok, hogy nem a párom csinálta". Ezzel elejét vehette volna ezeknek.
szept. 9. 14:03
 7/10 anonim ***** válasza:
15%
Itt is hazudsz , a kollegaidnak es magadnak is.. komoly gondok vannak ott.
szept. 9. 15:18
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Mutass nekik edzéses vidit, különben nem fogják elhinni.

Ugyanez velem és ment a duma hogy zűrös agresszív alak lehetek, azért van néha mokeszom.

szept. 9. 15:41
 9/10 anonim ***** válasza:
A 8# jót ír, vagy: vidd el egyenként őket egy-egy edzésre. Mindenesetre nagyon belekavarodtál ebbe...
szept. 9. 17:08
 10/10 anonim ***** válasza:
Én egyszer nagyon csúnyán pofára estem a kertben. Feldagadt az arcom és szép foltom lett. Én is alig bírtam elhitetni a kollégákkal, hogy nem a férjemtől van. 😆 mondjuk én első nap be sem mentem mert baromira fájt.
szept. 10. 08:26

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!