Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A költözés miért ilyen érzéken...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A költözés miért ilyen érzékeny téma manapság?

Figyelt kérdés
Láttam nem rég egy olyan kérdést ahol egy srác arról írt, hogy neki nincs lakása, de a barátnőjének van, de nem akarja, hogy oda költözzön. Miért? Nem bízik meg benne? Ha annyira bizalmatlan akkor miért van vele együtt? Jöttek olyan válaszok, hogy akkor közös albérlet legyen, de az sokkal drágább, fenntartani egy lakást és fizetni az albérletet. Most épp ismerkedek egy nővel akinek van lakása és már ő is azzal jön, hogy hozzám ne költözzön be senki. Nem gáz ez a hozzáállás? Ha esetleg úgy alakulna, hogy hozzá költözzek nem ingyenélni mennék oda, hanem természetesen beszállnék a költségekbe. Főként nőknél látom azt, hogy ez egy érzékény téma, férfiak nem csinálnak ebből akkora ügyet.
szept. 9. 06:23
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
92%
Mert a nőknek szüksége van a függetlenség érzésre. A saját lakásába meg befogad, majd ha veszekedtek nem tud félrevonulni, vagy ha szakítotok akkor vannak olyan férfiak akiket nehéz kirakni.
szept. 9. 06:27
 2/18 A kérdező kommentje:
Egyből a rossz dolgokra kell koncentrálni? Szerintem ez elég gáz és bevonzza a rossz dolgokat ezzel.
szept. 9. 06:48
 3/18 anonim ***** válasza:
100%

Hát, nem kell, de bele kell számítani. Egy okos nő ezt meggondolja, hogy hogy csinálja a dolgokat.

De gondolkodtál azon, hogy megkérdezed azt a nőt, akivel randizol, hogy ezt miért gondolja így?

szept. 9. 06:51
 4/18 anonim ***** válasza:
0%

Mert feminista hülyék! Régen ilyen nem volt! Nekem ha lenne lakásom, boldogan költözhetne oda a párom cserébe tartson el, mivel én nem dolgozom!😊 Szerencsére van párkapcsolatom,és én lakok a férfinél, tehát így is megvan mindenem, ami kell. /kaja, rezsi/ Nagyon kifordult ez a világ! A nők többsége irreális elvárásokat támaszt, régen jobb

volt. Akkor még a nő nem akart a férfin uralkodni, ez mára megváltozott. 34/N

szept. 9. 06:53
 5/18 anonim ***** válasza:
90%
Manapság amikor a kapcsolatok szavatossága nem túl hosszú, egy-két év már tartós kapcsolatnak számít, jó ha inkább mindenkinek megvan a saját kis fészke. Főleg egy nőnek könnyebb egyedül egy háztartásban mint egy pasival. Amikor bekerül a hapsi a háztartásba meghatványozódik minden háztartásbeli munka. A költségek pedig megugranak, az étkezés rögtön sokkal többe kerül, minden sokkal többe kerül, nekem még sosem sikerült közös kasszával a pénzemnél lenni, mindig többe került pasival lenni mint nélküle. Satöbbi satöbbi lehetne még sorolni.
szept. 9. 06:54
 6/18 anonim ***** válasza:
15%

#4 vagyok

Kiegészítés: akinek van saját lakása, oda költözik hozzá a másik és közösen küzdenek tovább, ez ilyen egyszerű! Az nem kivitelezhető, hogy mindkettőnek ugyan az az anyagi szint legyen meg, legalábbis ez a ritka! 34/N

szept. 9. 06:57
 7/18 anonim ***** válasza:
88%

Talán meggondolandó mégis. Én nő létemre már a tavasszal befogadtam volna végleg a jelenlegi páromat.

De ahogy érzékelem, még akkor sem annyira könnyű az összecsiszolódás, ha igyekszünk harmóniára törekedni.

Néha kezdem belátni, hogy talán még szükségem lehet az önálló térre. Időnként nagyon tud fájni a magány, de meg lehet szokni azt is.

Valószínűleg minél idősebb az ember, annál jobban törekszik elkülönülni? Vagy nem tudom. Összeszokni inkább fiatalabb életkorban lehetséges.

Eltartani egy nőt? Engem úgy szoktattak gyerekkoromban, hogy "senki nem fog eltartani"! Eaz az utasítás lebeg a lelki szemeim előtt. (Párom azért kisegít egy nagyon kicsikét a vagyonából, mert kéztörésem volt a nyáron és nehezebben gyógyul.)

szept. 9. 07:03
 8/18 anonim ***** válasza:
95%

#4,6, ahogy látom, neked mindegy hogy ha megcsal is, csak tartson el téged valaki... Attól egy nő ha nem akarja, hogy a párja odaköltözzön hozzá, nem lesz feminista hülye. Inkább az maradi hülye, aki mások nyakán él a mai világban. A lakásért kitudja a nő mennyit dolgozott, vagy a szülei. Érthető, hogy nem akar valakit beengedni, és más után futkosni, majd ki se lehessen rakni a házból, mert olyan mint a pióca.

Ha ennyire maradiak vagyunk, a házat is régebb a férfi állta, csak szólok.

szept. 9. 07:05
 9/18 anonim ***** válasza:
85%
Én férfi vagyok, de én se akarnám, hogy hozzám költözzenek. Ha már együtt vagyunk egy jó ideje, akkor nyilván más, de pár hónap, sőt még 1 év is nagyon kevés szerintem. És ahogy írta valamelyik válaszoló, az 1-2 éves kapcsolatok ma már szinte rekordnak számítanak... az embereknek kell a magánszféra, legalábbis a normális, nem társfüggő embereknek.
szept. 9. 07:06
 10/18 anonim ***** válasza:
83%

Milyen érdekes, a "férfiak" meg azt szeretik hangoztatni, hogy a nők csak bele akarnak ülni a készbe, meg aranyásók. Szerintem férfi és női oldalon is van olyan is, akihez teljes értékű emberként költözhet a párja, meg olyan is, akihez nem. Anno a férjem költözött hozzám, sose volt ebből gond, pedig nem tegnapelőtt óta vagyunk együtt.

#4, no comment.

szept. 9. 07:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!