Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A költözés miért ilyen érzékeny téma manapság?
Hát, nem kell, de bele kell számítani. Egy okos nő ezt meggondolja, hogy hogy csinálja a dolgokat.
De gondolkodtál azon, hogy megkérdezed azt a nőt, akivel randizol, hogy ezt miért gondolja így?
Mert feminista hülyék! Régen ilyen nem volt! Nekem ha lenne lakásom, boldogan költözhetne oda a párom cserébe tartson el, mivel én nem dolgozom!😊 Szerencsére van párkapcsolatom,és én lakok a férfinél, tehát így is megvan mindenem, ami kell. /kaja, rezsi/ Nagyon kifordult ez a világ! A nők többsége irreális elvárásokat támaszt, régen jobb
volt. Akkor még a nő nem akart a férfin uralkodni, ez mára megváltozott. 34/N
#4 vagyok
Kiegészítés: akinek van saját lakása, oda költözik hozzá a másik és közösen küzdenek tovább, ez ilyen egyszerű! Az nem kivitelezhető, hogy mindkettőnek ugyan az az anyagi szint legyen meg, legalábbis ez a ritka! 34/N
Talán meggondolandó mégis. Én nő létemre már a tavasszal befogadtam volna végleg a jelenlegi páromat.
De ahogy érzékelem, még akkor sem annyira könnyű az összecsiszolódás, ha igyekszünk harmóniára törekedni.
Néha kezdem belátni, hogy talán még szükségem lehet az önálló térre. Időnként nagyon tud fájni a magány, de meg lehet szokni azt is.
Valószínűleg minél idősebb az ember, annál jobban törekszik elkülönülni? Vagy nem tudom. Összeszokni inkább fiatalabb életkorban lehetséges.
Eltartani egy nőt? Engem úgy szoktattak gyerekkoromban, hogy "senki nem fog eltartani"! Eaz az utasítás lebeg a lelki szemeim előtt. (Párom azért kisegít egy nagyon kicsikét a vagyonából, mert kéztörésem volt a nyáron és nehezebben gyógyul.)
#4,6, ahogy látom, neked mindegy hogy ha megcsal is, csak tartson el téged valaki... Attól egy nő ha nem akarja, hogy a párja odaköltözzön hozzá, nem lesz feminista hülye. Inkább az maradi hülye, aki mások nyakán él a mai világban. A lakásért kitudja a nő mennyit dolgozott, vagy a szülei. Érthető, hogy nem akar valakit beengedni, és más után futkosni, majd ki se lehessen rakni a házból, mert olyan mint a pióca.
Ha ennyire maradiak vagyunk, a házat is régebb a férfi állta, csak szólok.
Milyen érdekes, a "férfiak" meg azt szeretik hangoztatni, hogy a nők csak bele akarnak ülni a készbe, meg aranyásók. Szerintem férfi és női oldalon is van olyan is, akihez teljes értékű emberként költözhet a párja, meg olyan is, akihez nem. Anno a férjem költözött hozzám, sose volt ebből gond, pedig nem tegnapelőtt óta vagyunk együtt.
#4, no comment.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!