Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van az hogy vannak akik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az hogy vannak akik már tiniként könnyen tudnak tartós kapcsolatot találni, vannak akik még 30 körül sem tudnak senkit sem találni?

Figyelt kérdés
Ez egy kicsit nem igazságtalan az élettől?
szept. 7. 07:58
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
0%

19. Most trollkodsz? Ha 30 évesen, nem volt még csajod, akkor baj van veled. Vagy valóban ronda vagy, pl. égett, testi fogyatékos,...

Meg mi ez a visszaírnak dolog??? 12 éves vagy? ÉLET. Odamész egy élő nőhöz, és mondasz 2-3, értelmes szót! Ha nem megy, akkor kussolj, és ne akarj nőt!

szept. 7. 12:14
 22/26 anonim ***** válasza:
78%
#21 Nem vagyok 30 éves és nincs semmi bajom égett és fogyatékos nem vagyok csak nincs jó arcszerkezetem olyan nehéz ezt elhinni?
szept. 7. 12:32
 23/26 anonim ***** válasza:
27%
Nagyon elszaladt már a nőkkel a ló, a magas, karcsú, szép arcú tinichadeket akarják, akik már 14-15 évesen becsajoznak, nem úgy, mint a mi időnkben. Ezek a jó genetikájú tinifiúk elveszik a 30+-os nőket a saját korosztályuk férfiaitól.
szept. 7. 12:34
 24/26 anonim ***** válasza:
szept. 7. 12:43
 25/26 anonim ***** válasza:

Nem gondolom, hogy azert, mert valaki konnyebben ismerkedik, mar mindjart igenytelen is lesz arra, hogy kivel teszi, meg hogy barkivel beeri.

En is, ha ugy vesszuk, 17 eves korom ota folyamatosan kapcsolatban voltam, az elso egy 4 eves volt, aztan fel ev szunet, fel eves kapcsolat, fel ev szunet, fel eves kapcsolat, egy ev szunet, most pedig mar 3 eve vagyok a parommal. Mindig megvalogattam, hogy kivel ismerkedek, de ez nem jelenti azt, hogy nem kerestem aktivan tarsat, tehat sokat ismerkedtem, de ertelemszeruen nem volt mindegy, kivel jovok ossze.

Hogy igazsagtalan e vagy sem, nem tudom, az elet nem kivansagmusor es foleg nem igazsagos.

szept. 7. 22:38
 26/26 anonim ***** válasza:
68%

Kinézet.

"Anno a haverjaim helyesek voltak 15 évesen is én 28 évesen is ronda vagyok és tapasztalatlan nekem már ez a hajó elment. Teljesen külsőtöl függ hogy valaki már 15 évesen is jól néz ki."

Én ugyanezt tudom elmondani női oldalról. Barátnőim vagy más ismerőseim közül egy sem volt ronda már tiniként sem. Max. túlsúlyos, de a fejük nekik is mindnek szép volt. Így rájuk volt "kereslet". Nekem mindig is ronda volt a fejem, így rám nem, én láthatatlan voltam, levegő, illetve felnőttkor előtt még alázandó, bántandó.

Semmi köze ennek ahhoz, hogy "mi van a toronyban". Másnál sincs ám akkora rend, sőt... Csak azt senki nem firtatja, mert ő vonzó. Aki nem vonzó, azt meg halálra baszogatják az időközben emiatt kialakult depressziója kapcsán is. Pedig az csak egy depresszió, nem kontrollmánia, beteges féltékenység meg a többi ehhez hasonló vagy még durvább finomság, amik már kifejezetten ártó hatásúak a másik félre nézve is (mégsem baj érdekes módon)...

szept. 8. 07:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!