Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy vannak akik már tiniként könnyen
tudnak tartós kapcsolatot találni, vannak akik még 30
körül sem tudnak senkit sem találni?
Vannak, akik tesznek érte,. eg vannak akik csak a kifogásokat keresik és önsajnáltatásba burkolóznak...
szept. 7. 09:23
Nem tudom, és sosem tudtam sajnálni, akik egyedül maradtak, és picsognak.
Jó! Van aki pl. beteg, sérült, az más!
De egy "normális", egészséges embernek, sok esetben 3 dolog miatt nincs párja.
1.: Csóró.
2.: Túl magasan van a léc nála.
3.: 1+2
szept. 7. 09:44
Vak nőként, 1 gyerekkel özvegy lettem, de nem sírok, hogy nincs senki mellettem, pedig igényem volna rá. Tisztában vagyok azzal, mekkora az esélye annak, hogy jön valaki az életembe és elfogadna így. Nem egyenlő lapokat oszt az élet. Sokszor azt látom a társtalanság oka sokaknál tényleg az, a léc túl magasan van!
szept. 7. 10:14
13. 12. vagyok, én is a magas lécet írtam fő okként. És SOKAN, nem is fogják fel, hogy rohadt magas az a léc, amit 1000-ből 999 pasi nem tud és/vagy akar megugrani.
De manapság, NAGYON SOK nő szerint alap a pasinál a
185+ cm.
Diploma.
Havi 700+.
Saját, hitelmente kocsi és lakás. De Budapesten!
25nagyon max.35 éves kor.
Gyermektelenség.
25+cm piton.
szept. 7. 10:27
14-es, 13 vagyok. Van még azért jó pár nő, akiknél nem ezek a kritériumok, csak ők többnyire láthatatlanok, vagy már elkeltek. Nálam sosem azon múlt a párválasztás, amiket felsoroltál, ezek csak külsőségek! Az a fontos, valakivel légy összhangban, érett gondolkodású, normális értékrendű legyen, és tudjon társként tudjon viselkedni!
szept. 7. 10:38
15. "...csak ők többnyire láthatatlanok..."
- Öreg, 30 múlt.
- Fújj! Biztonsági őr.
- Sántít, nyomorék.
- Vidéki. Akkor biztos írni sem tud.
- Kövér. Cukros, lusta disznó.
- ...
szept. 7. 10:51
Anno a haverjaim helyesek voltak 15 évesen is én 28 évesen is ronda vagyok és tapasztalatlan nekem már ez a hajó elment. Teljesen külsőtöl függ hogy valaki már 15 évesen is jól néz ki.
szept. 7. 11:03
Szerintem meg aki 30 évesen se tud párkapcsolatot összehozni, ott a toronyban gond van és hagyjuk már ezt a ronda vagyok kifogást, nézzük csak meg hány ronda pasinak van párkapcsolata... Pasi vagyok, 17 évesen jöttem össze a pasimmal valami szar fesztiválon nem kicsit részegen, most vagyunk 42 évesek mindketten. Nem poénból maradtunk együtt, hanem mert tettünk azért, hogy így legyen, és a legelső konfliktus alkalmával nem szakítottunk, hanem közösen megbeszéltük és megoldottuk. Le lehet pontozni
szept. 7. 11:59
#18 Miért lenne bármi baj egy 30 éves férfinek ha nem volt barátnője? Érdekes a Pumped Gabó kinézetű férfiaknak valahogy sosem volt gondja ezzel érdekes módon ezért mondom azt hogy simán lehet csak a külső az oka és ehhez még elhízni sem kell. Megnéztem hány ronda pasinak van barátnője nem soknak utcán helyes vagy átlagos pasikat párok barátnőkel a társkereső is pontosan mutatja hogy kiknek írnak vissza.
szept. 7. 12:03
25 cm-es piton? Kéne a francnak, fáj! Ez csak a ti agyatokban van, hogy minél nagyobb, annál jobb! Van, aki nem szereti!
szept. 7. 12:13
Kapcsolódó kérdések: