Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Támogatnátok a párotok ebben?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Támogatnátok a párotok ebben? (Férfiak)

Figyelt kérdés

Női tag érdeklődik a nők iránt is. Ti támogatnátok a vágya megélésében?:)

Akkor is, ha nem harmasrol lenne szó?

szept. 6. 21:02
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
39%
Igen, egy instant szakítással párosítva elküldeném a leszbikus anyucikájába 😃 fullos támogatással
szept. 7. 09:12
 12/18 anonim ***** válasza:
13%
Ha nem édeshármas akkor a férfiak 90%-a nemet mondana. Ott mondanának csak igent ahol nyitott kapcsolatról van szó. Mert ha nincs ott a pasi akkor ugyanúgy megcsalásnak venné.
szept. 7. 10:37
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Én simán! Nézhetem? ;-)
szept. 7. 14:01
 14/18 A kérdező kommentje:

11. Miért, nem elheti meg valaki a vágyait? :)

Sok férfi is ezt teszi, őket nem küldöd el a fenébe?:)

szept. 7. 14:02
 15/18 anonim ***** válasza:
84%
7-es vagyok, engem is érdekelnének a nök, de kizárólag a testiség, mert még soha nem volt benne részem. Párkapcsolatot növel viszont nem tudnék elképzelni. Még a kapcsolatunk elején rákérdeztem a páromnál, hogy mit szólna, ha egy növel is ki szeretném próbálni. Ekkor mondta, hogy neki már ez is megcsalás lenne, úgyhogy akkor ejtettem is magamban a dolgot. Annyira nem erös a vágy, hogy mindenképpen kell, de azért kiváncsi lennék, hogy milyen lenne növel.
szept. 7. 20:48
 16/18 A kérdező kommentje:

15. Szóval a párod nem támogat abban, hogy ezt megéld? Neki volt bármi vágya, amit nem élhetett meg?

Én nem megcsalásról beszélek és nem nyitott kapcsolatról.

szept. 7. 22:10
 17/18 anonim ***** válasza:

16-os, neki nincs semmi olyan, amit szeretne, de nem kapja meg. Még soha nem említett ilyesmit.

Megcsalni én se csalnám meg, ha neki ez nem fér bele, akkor tudomásul vettem. Annyit nekem nem ér meg az egész. Meg arra is rájöttem, hogy nagyon kevés nö lenne, akivel kipróbálnám. Annak a nönek nagyon kellene tetszenie.

szept. 7. 22:37
 18/18 A kérdező kommentje:
17. Mondjuk az számokra is szomorú, hogy semmilyen vágya nincsen? Semmi, ami érdekli? Akkor szimpla vanília szex van és ennyi? Semmi újdonság?
szept. 7. 22:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!