Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Támogatnátok a párotok ebben?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Támogatnátok a párotok ebben? (Férfiak)

Figyelt kérdés

Női tag érdeklődik a nők iránt is. Ti támogatnátok a vágya megélésében?:)

Akkor is, ha nem harmasrol lenne szó?

szept. 6. 21:02
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
51%

Persze, hogy támogatnám. Hármas jobb lenne, de tőlem akár nélkülem is játszadozhat nőkkel.

40F

szept. 6. 21:09
 2/18 anonim ***** válasza:
35%
Miert kene tamogatnod, ha te meg csak vele akartal lenni? Majd megoldja nelkuled, szakitas utan.
szept. 6. 21:20
 3/18 anonim ***** válasza:
65%
Vagy én, vagy nem egymást keressük.
szept. 6. 21:28
 4/18 A kérdező kommentje:
2. Mire gondolsz?
szept. 6. 21:58
 5/18 anonim ***** válasza:
38%
A pasik 99%-a úgy van vele, hogy két nő szerelmével csak egy baj lehet - ha kimaradnak belőle 😂 Elég konzervatív, begyepesedettnek kell egy pasinak lennie, ha nem akarna édeshármast.
szept. 6. 22:11
 6/18 A kérdező kommentje:
5. De a kérdésben nem hármasról van szó, kiemeltem.
szept. 6. 22:42
 7/18 anonim ***** válasza:
86%
Az én párom azt mondta, hogy neki ez ugyanúgy megcsalás lenne.
szept. 6. 22:44
 8/18 A kérdező kommentje:
7. Megbeszélés után is? Nyilván nem megcsalásról beszélek.
szept. 6. 22:59
 9/18 anonim ***** válasza:
38%
Kicsit zokon venném, hogy ki akar hagyni 😂, de meg tudnánk beszélni.
szept. 6. 23:27
 10/18 anonim ***** válasza:
100%

Ez nagyban függ a helyzettől.

Szeretem az elején letisztázni az ilyen dolgokat, és ha tényleg csak a testi vágy megéléséről van szó, akkor még soha nem mondtam nemet, "cserébe" persze akkor ugyanezt elvárom én is. Az egyoldalú dolgokat nem szeretem.

Meg azt sem, amikor X idő után áll elő valamivel. Az azért kicsit aggasztó is lehet, hogy pl. évekig teljesen megfelel neki a monogámia, aztán meg hirtelen "rájön", hogy hiányzik neki az azonos nem.

Nekem egyébként nincs hiányérzetem, ha nem pasizhatok mellette, de ha neki szabad, akkor szerintem úgy korrekt, ha nekem is.

"7. Megbeszélés után is? Nyilván nem megcsalásról beszélek."

Nem 7. vagyok, de ha valakinek ez nem fér bele, azon egy "megbeszélés" sem fog változtatni.

szept. 7. 04:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!