Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most miért vagyok köcsög?
Vasárnap megyünk sulira vásárolni (nálunk hétfőn kezdődik)
Lányom izgatott, ember azt mondja neki, nem volt jó gyerek nem kap semmit, de anya jó volt, ő kap
Kérdezem, mit kapok
Erre ő, hogy most én miért köcsögösködök
Nem elég nekem az ingyen fuvar, és h fizet ő, míg én is kapok pénzt és majd vissza utalom neki (nem az ő lánya) 😳
Ne hagyd hogy olyanokat mondjon valaki a gyerekednek, hogy nem volt jó és nem érdemel meg dolgokat. Nem arról van szó, hogy mindig mindent meg kell venni, hanem arról, hogy ne azt tanulja meg, hogy mások ítéletétől függ az értéke, meg hogy miket kap. Az önbecsülést meg a károkat, amiket ezzel lehet okozni nem fogja visszaállítani pár tanszer. A te felelősséged, hogy a lányodnak ne mondhassanak mások ilyenek, szóval te ne engedd ezt.
Na ugyanez vonatkozik rád is. Ne engedd hogy megalázzon. Ha nem akar a család része lenni, akkor ne legyen, de ne játssza, hogy itt szívességet tesz nektek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!