Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Manapság igazából a nők kevésbé akarnak gyereket, mint a férfiak?
A közvéleményben van egy olyan narratíva, hogy minden nő kislány kora óta gyerekről álmodozik és a csúnya, gonosz férfiak azok, akik csak kötetlenül szexelni akarnak és akiket valamilyen csellel meg kell fogni, hogy legyenek kedvesek elvenni és olyan biztonságos körülményeket teremteni, amiben ez megtörténhet. Az irodalomban is rengeteg olyan mű van, ami a nők gyermekkel kapcsolatos vágyát dolgozza fel.
A valóság ezzel szemben inkább az, hogy a mainstream médiában a nők hangoztatják, hogy nekik nagyon jó gyerek nélkül, így is teljes életük van és pár sem kell sok esetben, csak néhány macska, van erre is ugye gúnyos kifejezés. A férfiak közül meg sokan szeretnének igazából családot, továbbvinni a nevet és a vérvonalat, de nem találnak ehhez társat.
Persze mindkét nemben van mindkettő és az is lehet az idősebb nők tényleg úgy gondolják, ahogy az első pontban leírtam, de mégis van egy kontraszt itt a régebbi és a mostani kor közt.
Remélem a pokolban fog rohadni az összes pasi, aki gyereket csinál aztán otthagyja.
Már jò korán ráeszméltem, hogy ezt az egész gyerektéma és annak hozadéka az én nyakamba szakad, ha ùgy döntök, hogy szülök.
A mai napig az a berögződés az emberekben, hogy apuka "segìt".
Mit segìt?
Az az ő gyereke is, nem hobbi vagy játék, hogy ha van kedve hozzá, akkor...
Az a férfi még az én szememben nem született le a földre, aki apa tudna lenni és nem csak valami "segìtőszemélyzet".
Mindegyik exemet kikérdeztem, hogy mi lenne ha arra kerülne a sor.
Egyik se érezte át a gyerekvállalás felelősségét ùgy istenigazábòl... hogy ő apa lesz és mik a feladatai.
Ezekhez mind hozzátesz a tény, hogy nem is vagyok oda a gyerekekért.
Kislányként se érdekelt ez a babásdi, most meg aztán végképp semmi pozitìvat nem látok benne.
Nem őrültem meg, hogy érzelmileg és mentálisan még kisfiùknak gyereket szüljek...
Szerintem ez mindigis így volt.
Abban a pillanatban hogy a nők jogokat és esélyeket kapnak az életben, drasztikusan csökkenni kezd a születésszám.
Csak az olyan helyeken nő, ahol extrém férfiuralom van.
Ott se a nők akarnak sok gyereket, csak nincs választásuk.
Mert férfiként könnyű gyereket vállalni. Csak még kell csinálni, aztán a nő teste változik meg, a nő esik ki a munkából, a nőnek kell átesni a szülésen. Csak azért legyen egy újabb Kis Péter aki továbbviszi az apja nevét.
Én ugyan ezt látom, több férfi akar gyereket, mint nő. Én mindig is akartam nőként, így szerencsére válogathattam a férfiak között, és olyan társam lett, aki tudom hogy jó apa lesz.
Azért lehet ez, mert a legtöbb pasinak annyi a gyereknevelés, hogy dicsekedhet vele, hogy szaporodott+egy kis kis labdázás, játék, bulis dolgok. Egy csomó pasi még egy pelenkát se cserélne le, mert az undorító (az is) +házimunkában se veszi ki a részét.
Így könnyű gyereket akarni, hogy az összes sz@rt a nő nyakába varrja, amíg ő néha esetleg besegít és azért már elismerést vár el.
Nagyon kevés az olyan apa, aki a sz@r részét is bevállalja, pedig a gyerekvállalás 90%-ban az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!