Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem kell otthon tényleg segítenie semmit a férfinak? Vagy csak az enyém gondolja így?
Figyelt kérdés
Páromat kérdeztem este, h miért mindent én csinálok, holott nem csak én élek egyedül. Lennének dolgok, amiket meg tudna csinálni ő is. Nem mosás, főzés ilyesmit, hanem pl kivinni a szemetet. Válasza az volt, hát éppen meg tudná... nem mondta tovább, de gondolom az következett volna, h meg tudná, csak nem akarjaszept. 5. 10:09
31/35 FoxtrotLidérc válasza:
Kezdjük ott, hogy nem "segít" - kiveszi a részét a ház körüli munkákból. Ott folytatjuk, hogy egy többfős háztartásnak NINCSEN egyszemélyi felelőse.
32/35 anonim válasza:
2 liter sört iszik naponta? Az 4 doboz napi szinten! A férjem heti 1-2 alkalommal egy doboz sört iszik csak. Viszont, ha naponta rendszeresen a folyadék bevitele csak sörből áll, akkor az viszont kemény alkoholizmus. Gondold át, hogy te akarsz e a továbbiakban egy ilyen kapcsolatban benne maradni. Döglik, vedeli a sört, nem foglalkozik veled. Én ilyen pali mellől azonnal lelépnék, ne haragudj.
33/35 anonim válasza:
"Nem várom el napi szinten h segítsen"
Pedig alap. És nem "segítség".
A napi 4 sör meg alkoholizmus. Gratula. TÉnyleg ezzel az emberrle tervezel?
34/35 anonim válasza:
"Na de miért érzed kötelességednek azt, hogy emiatt lenézz valakit?"
Senkit nem nézek le emiatt. Csak nem kell párnak.
35/35 anonim válasza:
"Amit meg éppen megcsinál magától, azt megköszönöm, hogy érezze, hogy értékelem."
Remélem, a baba is megköszöni neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!