Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem kell otthon tényleg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem kell otthon tényleg segítenie semmit a férfinak? Vagy csak az enyém gondolja így?

Figyelt kérdés
Páromat kérdeztem este, h miért mindent én csinálok, holott nem csak én élek egyedül. Lennének dolgok, amiket meg tudna csinálni ő is. Nem mosás, főzés ilyesmit, hanem pl kivinni a szemetet. Válasza az volt, hát éppen meg tudná... nem mondta tovább, de gondolom az következett volna, h meg tudná, csak nem akarja
szept. 5. 10:09
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
26%
Miért ne lenne mindegy? Az én hibám, hogy többet kell dolgoznia? Tanulhatott volna mást.
szept. 5. 11:36
 22/35 anonim ***** válasza:
15%

#20-ra „Érdekes, a közös kasszát nem szokta támogatni a jobban kereső fel, de azt elvárják, hogy a másik megossza az idejét.”

Érdekes, erre van is valamilyen forrásod, hogy így működik? Vagy majd jössz azzal, hogy te/ismerőseid, „tapasztaltai” alapján. :D

szept. 5. 11:39
 23/35 anonim ***** válasza:
16%

#21 „Miért ne lenne mindegy? Az én hibám, hogy többet kell dolgoznia? Tanulhatott volna mást.”

Ha nem tetszik, akkor nem olyat választasz. Te dógod.

Na de miért érzed kötelességednek azt, hogy emiatt lenézz valakit? Nem vagyunk egyenlők, ahogy egy ember értékét sem tudod a becsületes munkája alapján megítélni. Az lehet, hogy ő nem képes arra, amire te, DE az sem biztos hogy te képes lennél arra, amire ő. Akkor most ki ér többet?

Ugyanez a helyzet a házimunkával is. Most tehet valaki arról, hogy nem tud főzni, legalábbis olyat főz, amit egy válogatós ránézésre ledobna az asztalról? Tehet valaki arról, hogy úgy takarít, ahogy az neked nem tetszik, mert te jobban tudod, csak-mert alapon? Ebből is kialakulhat az, hogy az egyik félre hárul az otthoni tevékenységek egy része, mert nem mindenki szereti, ha mindig csak a szidást kapja, mert ez se jó, az se jó, ne így csináld hanem úgy... Nem csoda, ha valaki ezt úgy kezeli, hogy ha a másik jobban tudja, akkor csinálja csak ő. :)

szept. 5. 11:50
 24/35 A kérdező kommentje:

Hűha, köszönöm mindenkinek

8 órát dolgozik, de mikor hónapokig nem dolgozott, akkor sem csinált itthon semmit

Nem várom el napi szinten h segítsen, de 1x egy hónapban jól esne

Kasszába akkor ad amikor akar, annyit amennyit akar

Nem járok körmöshöz, fodrászhoz

Ja, és turkálóbol öltözök

De a napi 2l sör, az megvan neki itthon

szept. 5. 12:33
 25/35 anonim ***** válasza:
78%

Te is csak 1x egy hónapban mosol és takarítasz?

Nyugodtan járhatnál körmöshöz meg fodrászhoz. Adjon ugyannyit a kajába és háztartási kiadásokba mint te. Miért kéne finanszíroznod az ő életét, a sörözgetést?

szept. 5. 12:40
 26/35 anonim ***** válasza:
90%
Csajszi, az ilyen selejttől meg kell szabadulni. Rendszeresen iszik, kb mint a here a méhkaptárban úgy él. Én elhagynám komolyan. Jobbat érdemelsz.
szept. 5. 12:47
 27/35 anonim ***** válasza:
52%
Akkor szorítsd rá. Enyém is ilyen kis kényelmeske, de igenis odavertem a házimunkához. Azóta csinálja hetente a kötelezőt. Amit meg éppen megcsinál magától, azt megköszönöm, hogy érezze, hogy értékelem.
szept. 5. 13:11
 28/35 anonim ***** válasza:
58%

23

Nem nem tud, hanem lusta és trehany.

Amúgy ilyennel össze sem jönnek, meg magát ellátni sem képes csökkent agyúval.

szept. 5. 13:40
 29/35 anonim ***** válasza:
85%

Úristen de hülye vagy. Mi az hogy segít? Ott lakik, kiveszi a részét. A segít szó arra utal, mintha a te dolgod lenne. Nem a te dolgod. Közös feladat a háztartás. Meg mi a szarért nem várod el a főzést, mosást, mosogatást? Jó kihasználtnak lenni? Hülye vagy.

Bocsi hogy durván beszélek, de ez jön ki. Én nem csinálnám. Házas vagyok, férjem főz, mos, takarít ugyanúgy. És nem segít, hanem végzi a részét. Ha lesz gyerek, akkor vele se segíteni fog, hanem ellátja apai dolgait. Lelkesebben, mint az anyja, remélem.

És minden nap végzi a részét. Nem lennénk együtt, ha nem érezné ezt természetesnek, mert én annak veszem.

szept. 5. 13:41
 30/35 anonim ***** válasza:
0%
"a lelkesebben mint az anyja" résznél magamra utaltam, hogy nálam is lelkiismeretesebb apuka lesz, mint én anyuka. Remélem, és tudom is, mert ismerem. Csak azért írom, mert úgy jön le, mintha az ő anyjáról beszélnék. :D
szept. 5. 13:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!