Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csak engem húz fel idegileg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak engem húz fel idegileg ha egy csávó szimpla sziával ír rám?

Figyelt kérdés
23L

#Szia!!!!
szept. 4. 11:51
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:

20# Szia!

Ha nem kéri a kérdező, én érdeklődnék.

szept. 4. 14:10
 22/31 anonim ***** válasza:
Én csak azt nem értem, hogy erre milyen választ várnak.. vissza köszönsz, hogy szia, és oké, hogyan tovább?
szept. 4. 14:13
 23/31 anonim ***** válasza:
80%

22. Már ha odáig eljutunk, hogy visszaköszön...

Utána? Kérdezek róla, írok magamról és így tovább. Leírhatnám egyből is a kisregényemet, de minek, ha vissza se köszön? Azért jó, ha egy minimális visszacsatolást ad a másik fél.

szept. 4. 14:18
 24/31 anonim ***** válasza:
43%
22: Mondjuk felhozhatná ezután a srác, hogy újabban a nők még csak köszönni sem tudnak, amire még amúgy egy kisgyerek is képes. Vagy hogy ki fog nyerni novemberben Donald Trump vagy Kamala Harris? Vagy hogy mi lesz, ha Ukrajnából se gázt, se olajat nem kapunk majd? Punci nyalást ujjazásal szereted vagy anélkül? A lehetőségeiteknek tényleg csak a képzelet szab határt.
szept. 4. 14:30
 25/31 anonim ***** válasza:
53%
Hát figyu, nem kell ennyire felhúzni magad. Nem mindenki tudja hogyan kell elindítani egy csevegést. Ha ismerkedési szakaszban vagytok, vagy első alkalom, akkor vissza köszönök, megkérdem mi a helyzet, aztán valahogy majd alakul. Engem inkább az zavar, hogy ő kezdeményez, de egy értelmes mondatot nem lehet belőle kihúzni, akkor hagyom a francba :D
szept. 4. 14:53
 26/31 anonim ***** válasza:
73%

25. Belőlem ki lehet húzni értelmes mondatokat, és így is hagytok a francba :)

Nem azért írok sziát, mert ennyit bír el az intellektuális képességem, hanem mert nincs értelme fenntartani olyan kommunikációt, amiben én vagyok az egyedüli érdeklődő fél.

szept. 4. 14:56
 27/31 anonim ***** válasza:
54%
Hányan írtak rá kérdezőre, hogy "Szia!"? :)
szept. 4. 15:22
 28/31 anonim ***** válasza:
48%
Szia te HP, így jobban tetszik? Aki kiakad egy szián az nemhelyes! Ha azt írná, hogy tetszel neki, vagy az adatlappal kapcsolatban érdeklődne az is baj lenne mert "hogy is képzeli". De ha valami Justin Timberlake tele pénzzel írna egyáltalán nem zavarna 100%, ha csak egy pontot is írna. XD
szept. 4. 16:39
 29/31 anonim ***** válasza:
51%
28# Egy hírességtől már egy jelöléstől nedvesedne a bugyi :---)
szept. 4. 16:46
 30/31 anonim ***** válasza:
54%
27# jó ötlet 😅
szept. 4. 16:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!