Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tisztelt Nők. Ha a Férfiról...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tisztelt Nők. Ha a Férfiról ismereteitek vannak hogy nagyon régóta nincs senkije sem,tehát így az sem volt,és mégis összejöttök vele,akkor elvárás hogy már aznap ágyba bújattok egymással?

Figyelt kérdés
szept. 2. 13:18
 1/10 anonim ***** válasza:
89%
Én nem szoktam azonnal ágyba bújni semmilyen férfival.
szept. 2. 13:19
 2/10 anonim ***** válasza:
70%
Egyem meg. Semmi közöm hozzá, hogy ki van éhezve. Ez nem az én felelősségem.
szept. 2. 13:21
 3/10 anonim ***** válasza:
89%
Pff, ez nem a pasitól függ, ego, hanem tőlem, és nem, nem dugok azonnal senkivel.
szept. 2. 13:21
 4/10 anonim ***** válasza:
68%
Nem várom el, de nincs speciális elbírálás alatt. Vagyis ha adott a lehetőség és mindkettőnk részéről ott a vágy, akkor bizony csalódott leszek, ha nem történik semmi. Mondjuk első randin/egy nap után még ez elég valószerűtlen, hogy felmerüljön, általában nem kerülök az első pár randi alatt olyan helyzetbe, hogy bármi történhessen.
szept. 2. 13:27
 5/10 anonim ***** válasza:
66%
Pont ettől lenne gyanús a dolog. Derüljön ki minél előbb ha gázos.
szept. 2. 13:36
 6/10 A kérdező kommentje:

2-s.

Ezt csak azért kérdeztem,mert nekem "Férfiként" 17 éve nem volt kapcsolatom (még alkalmi sem igaz nem is szeretem a kalandokat) és van egy velem egykorú Nő kivel kapcsolatot szeretnék kialakítani,de félek hogy mindjárt a lényegre térne.

Főleg hogy neki sem volt senkije sem közel ennyi ideje mint nekem.

Tehát lehet Ő jobban úgymond ki van éhezve mint én,.

Picit ismerjük egymást ,meg egykorúak is vagyunk de mivel sosem voltam ágyzsonglőr gyorsban beégnék előtte és leírna hogy töketlen vagyok arról nem is beszélve itt kisvárosban csak véletlenül elmondja valakinek is már másnapra mindenki tudja.

szept. 2. 13:41
 7/10 anonim ***** válasza:
60%

Bakker…😂😂😂 Tényleg nem sok közöd van a nőkhöz! Ja tudom már, minden nő egy szexéhes ragadozó, azonnal dugni akar az első jöttmenttel aki leszóllítja! 😂

Nyugodj meg, ne izgulj!

szept. 2. 13:47
 8/10 anonim ***** válasza:
45%
Kiéhezve azok vannak akik benne éltek egy kapcsolatban sok szex minden, és a pasi nemrég kidobta őket, ezután még fura lehet nekik hogy akkor most mi van. Vagy akik olyan kapcsolatban éltek ahol a pasi nem akart semmit de ők igen és évekig így lakótársként éltek.
szept. 2. 13:50
 9/10 A kérdező kommentje:

7-s.

Senki nem mondta hogy ti Nők csakis arra gondoltok,de ugyanúgy mi Férfiak sem,mivel nem vagyunk egyformák.

Van akiben túltengenek a hormonok születésük óta,van ilyen haverom hogy állandóan sexelne és mivel van is partnere csinálják is naponta,de én pont az ellentétje vagyok.

Mikor 17 éve volt Nőm akkor is és hetente egyszer vagy egyszer sem akartam míg a csaj naponta 5 x csinálta volna.

szept. 2. 14:07
 10/10 anonim ***** válasza:
0%
Szerencsére rólam senkinek nincs olyan ismerete, hogy két hete voltam utoljára nővel, senkire nem tartozik :P
szept. 2. 16:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!