Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Normális az ha egy nő nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális az ha egy nő nem akar randizni velem ha ennyire jól kijövünk egymással?

Figyelt kérdés
Van egy új kolléganőm akivel együtt dolgozunk két hete, és nagyon jól kijövünk egymással. Sokat beszélünk érdekes témákról, és poénkodunk. Nagyon szép, és aranyos nő. Ma elhívtam egy kávéra, de azt mondta csak mint barát mond igent, és hogy nehogy többet képzeljek bele, mert nem vagyok az esete. Teljesen meg voltam győződve hogy tetszem neki. Nagyon hidegzuhanyként ért. Nincs neki barátja, ezért is esett rosszul.
2024. júl. 11. 13:30
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
90%
A kolléganőig olvastam el, több nem is kell. Igen, teljesen normális. Többség inkább nem szeretne munkahelyéről semmilyen kapcsolatot és nem is véletlenül.
2024. júl. 11. 13:30
 2/33 anonim ***** válasza:
100%
Normális, miért ne lenne normális?
2024. júl. 11. 13:33
 3/33 anonim ***** válasza:
100%
Korrekten, őszintén megmondta, ahogy van, ne láss többet a dologba, ne is reménykedj, ebből nem lesz semmi.
2024. júl. 11. 13:38
 4/33 anonim ***** válasza:
3%
Szerintem munkahelyen se állj vele szóba ezek után
2024. júl. 11. 13:38
 5/33 A kérdező kommentje:
Mit ronthattam el?
2024. júl. 11. 13:47
 6/33 anonim ***** válasza:
100%

Attól, hogy valakivel jól kijön az ember, még nem biztos, hogy vonzódik hozzá.

Hideg zuhany ide, vagy oda, értékeld, hogy korrekten előre leszögezte, hol vannak a határok kettőtök között.

Nem muszáj vele barátkoznod, ha neked így nem megy, de paraszt se legyél (ahogy a 4-es javasolta) csak azért, mert sérti az egódat az elutasítás.

2024. júl. 11. 13:49
 7/33 anonim ***** válasza:
100%
5, nem kell ehhez semmit elrontani. A vonzalom vagy van, vagy nincs. Ha 2 hétnél nincs,soha nem is lesz.
2024. júl. 11. 13:50
 8/33 anonim ***** válasza:
100%
Semmit nem rontottál el. Nem jössz be neki, ennyi. Csak mert jól kijössz valakivel még nem fogod feltétlenül szexuálisan is vonzónak tartani.
2024. júl. 11. 13:55
 9/33 A kérdező kommentje:
Szerintetek van rá esély hogy ez változzon az elkövetkező hetekben, vagy hónapokban? Hátha túl korai volt még neki az invitálás. Egyik férfi munkatársam azt mondta tegyek úgy mintha nem tetszene, nem érdekelne és csak munkatársként viselkedjek vele, akkor nagyobb eséllyel vonzódni fog hozzám.
2024. júl. 11. 14:05
 10/33 anonim ***** válasza:
100%
Ne álltasd magad, nem fog változni semmi, bárhogy is teszel, hagyd békén, most és később is, nem vagy az esete, ne erölködj!
2024. júl. 11. 14:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!