Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális az ha egy nő nem akar randizni velem ha ennyire
jól kijövünk egymással?
Részedről van kémia, részéről nincs! Ne értetlenkedj már! Ez a nő nem akar veled lenni és nem is fog! Szerinted mindenkivel, akivel jól elbeszélget az ember, szóval élvezi a társaságát, egyértelmű, hogy vonzódik is hozzá? Hát nem! Üdv a valóságban!
2024. júl. 11. 17:06
Valoszinüleg tagadja, hogy vannak érzései feléd. Ha igent mondott akkor tetszel neki, hiába mondott amit mondott. A tettek számitanak és a szavak és itt ellentmondásban van a kettő, szimpi vagy neki egy nő nem tesz ilyet, ha valaki nem szimpatikus nem megy el vele sehová, hogy reményt keltsen a másikban, csak úgy forditva sem esne jól senkinek nem?
Én látok ebben potenciált, nekem is volt ilyen sztorim, megkedveltem annak ellenére, hogy volt kapcsolatom közben, de miatta vagyis a barátságunk miatt kiléptem a régiből, de vele nem jött össze sajnos..
2024. júl. 11. 17:34
#22 Ebben semmilyen potenciál nincs, ne bíztasd hülyeségekre!
2024. júl. 11. 18:00
"Ha nincs kémia akkor miért élvezi annyira a társaságom?"
A haverjaid felé van neked kémia?
2024. júl. 11. 18:55
Nalam a munkatars tabu
Akar vonzo akar nem.
2024. júl. 11. 19:20
"egy nő nem tesz ilyet, ha valaki nem szimpatikus nem megy el vele sehová"
De. Tisztázta is, hogy barátság oké, farok nem. Ne magadból indulj ki. A nők képesek barátkozni férfiakkal.
2024. júl. 11. 20:13
Te ilyen debil vagy? Csak azokkal tudsz jól ellenni, akiket meg akarsz dugni? A haverjaiddal is dugtok?
2024. júl. 11. 21:55
nincs barátság férfi nő között, fogadjátok már el, az egyik mindig többet akar, akár tetszik akár nem. Ha nem szexet akkor kötödni fog hozzád bármi is legyen a neve. Tetszik vagy nem a mögöttes mozgatókat kell figyelni bárminek nevezed is
2024. júl. 12. 10:09
a nővéremnek igy lett a férje, csakxolok..borzasztóan nemszimpi volt a szomszéd srác, nem volt az esete, sőt de srác kitartó volt és lelkes, 25 éves házasok, na ennyi
2024. júl. 12. 10:11
Attól, hogy jól kijöttök és szingli, nem köteles randizni veled. Ennél jóval több kell egy kapcsolat kiindulásához. Korrekt volt, nem húzta az idődet és a fejedet sem, megmondta, hogy nem szeretne semmit. Lépj tovább és ne feledd, hogy attól, hogy valakivel jól elvagy és szingli, attól ő még nem fog beléd szeretni és semmilyen kötelezettsége nincs feléd.
2024. júl. 12. 19:20
Kapcsolódó kérdések: