Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit jelent, ha mindig megnézne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit jelent, ha mindig megnéznek a nők (a nagyon jó nők), de amikor közelebb érnek akkor vagy másfelé néznek gyorsan, meg le se szólitanak?

Figyelt kérdés
Egy haverommal nagyon ritkán találkozok, de akkor is szemtanúja voltam, hogy a lány leszólította, örök trauma lett nekem, engem még egyszer se szólítottak le.
szept. 2. 05:10
 1/6 anonim ***** válasza:
0%
Önbizalom hiányra tippelek.
szept. 2. 05:24
 2/6 anonim ***** válasza:
Küldj egy fotót privátban és megmondom miért néznek.
szept. 2. 05:28
 3/6 anonim ***** válasza:
A rondákat is megnézik de őket úgy, hogy...."néééézd! milyen furcsán néz ki..."
szept. 2. 06:08
 4/6 anonim ***** válasza:
39%
Miert nekik kene leszolitaniuk teged ? En sem mennek oda pasihoz. Ugy latszik, eleg jelet adnak ahhoz, hogy lepj, de nem teszed. Mivel nokent nem akarok en lenni a ferfi a kapcsolatban, en sem foglalkoznek veled egy pillantasnal tobbet, ha oda sem jossz.
szept. 2. 07:04
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Megnéztek, megnézték az arcodat, akakodat, dudorodik -e a nadrág stb. Azután lehet hátulról is meg akarnak nézni. Elgondolkodnak, hogy most mit is tegyenek. Hoznak egy döntést, hogy most nem szólítanak le. De lehet ha legközelebb találkoztok, megteszik.

Én voltam már így, még a szám szélét is megnyaltam, annyira tetszett. De túl gyorsan elment melletten. Úgy voltam vele, ha mégegyszer meglátom oda megyek hozzá. Kb.3 hét múltva megláttam, oda mentem, nem zavart el.

szept. 2. 08:23
 6/6 anonim ***** válasza:
66%
Lehet, hogy büdös vagy, és csak akkor érzik, ha közelebb érnek.
szept. 2. 09:18

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!