Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy közölnéd a haveroddal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy közölnéd a haveroddal hogy sose fog becsajozni mert analfabéta a nőkhöz?

Figyelt kérdés
Mikor megismerkedtünk nekem csapta a szelet de szegény borzalmas. Rengeteget ír, és rögtön válaszol, ráadásul olyan dolgokról ír, ami hót unalmas és nem is érdekel. Sőt, olyat is leír amivel lehúzza saját magát. Pl hogy bőrgombával ment orvoshoz emiatt nem tud jönni a találkozóra. Hogy vannak ilyen társadalmi analfabéták? Szóval van egy csaj akit kinézett magának de olyan jó ember és nem szeretném ha álomvilágban élne. Sosem jönne össze vele az a lány.
szept. 1. 19:49
 1/9 A kérdező kommentje:
Nem akarom megbántani.
szept. 1. 19:50
 2/9 anonim ***** válasza:
77%
Csak az igazat. Igy legalább tud változtatni ha akar.
szept. 1. 19:53
 3/9 anonim ***** válasza:
51%
Mondd a szemébe hogy gáz vagy gxcó. Néha kell az a kijózanító pofon.
szept. 1. 19:53
 4/9 anonim ***** válasza:
64%
Szerintem te trollkodsz, vagy egyáltalán nem tartod barátnak és baromira lenézed. Az miért gáz, hogy bőrgombája volt és inkább nem ment veled sehova? Szinte biztosan érzi, hogy lenézed őt és azért nem talizott.
szept. 1. 19:55
 5/9 anonim ***** válasza:
33%
Amúgy neked is lehet még hüvelygombád,csak szólok.
szept. 1. 19:57
 6/9 anonim ***** válasza:
42%
Az én barátom tényleg mamlasz, de nagyon bírom, kedvelem és soha nem bántanám meg. Inkább segítőkész vagyok vele. Rólad sokat elmond hogyan is nyilatkozol róla... Inkább te vagy a társadalmi analfabéta mint ő!
szept. 1. 20:12
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Az oltás helyett inkább bíztató tanácsokat adj neki. Nem szép dolog, hogy így beszélsz róla...
szept. 1. 20:54
 8/9 anonim ***** válasza:
51%
Azért az ismerkedés elején nem nagyon szoktunk túl intim dolgokat közölni. Most mindenki fennakad a bőrgombán és savazza a kérdezőt, de úgy érzem ez kicsit irreális és képmutató. Ha bőrgomba miatt kéne lemondanom egy talit, azt mondanám orvoshoz megyek. És ha a másik megkérdi hogy mi bajom, akkor mondom el hogy bőrgomba. Amíg ő nem kíváncsi rá, nem tolom az arcába. Merem feltételezni hogy az válaszolók se tennék azonnal egy ismerkedés elején. Vagy igen? Őszintén.
szept. 1. 22:03
 9/9 anonim ***** válasza:

Ne azt mondd neki, hogy borzalmas, és ne azt, hogy mit NE csináljon, inkább azt mondd neki, hogy hogy mit CSINÁLJON.

Ne azt mondd, hogy: NE válaszolj rögtön, ha ír a csaj!

Mondd azt, hogy: Várj 10 percet, mielőtt válaszolnál a csajnak! Inkább várasd meg egy kicsit, és legyél titokzatos. Ha rögtön válaszolsz, az olyan mintha túlságosan bele lennél esve túl hamar.

Ne azt mondd, hogy: Ne kösd az orromra a bőrgombádat!

Mondd azt: Fontos, hogy lásd, hogy mi az, ami már túl intim, hogy beszélj róla ilyen korán. Disztingválj, mert ezzel elriaszthatsz embereket!

De én azt gondolom, hogy ha jó ember, akkor hiába vannak ilyen habókos dolgai, majd egy másik habókos csaj rátalál, VAGY egy másik nem habókos, aki látja ezen dolgait, de nem csak elviseli, még cukinak is tartja ezeket a dolgait.

De szerintem nem baj, ha az embernek vannak barátai, akik képesek visszajelezni a viselkedésére. Azt, hogy akar-e dolgozni rajta tényleg és változni (esetleg fejlődni), vagy neki jó így, ahogy van... azt majd eldöntheti ő szerintem.

szept. 2. 03:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!