Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A nők miért igénylik sokkal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők miért igénylik sokkal jobban a szexet mint a férfiak?

Figyelt kérdés
Akár kapcsolatban, akár egyedülállóként, a nők sokkal jobban igénylik a szexet mint a férfiak ahogy észrevettem.

szept. 1. 12:17
1 2 3 4 5 6 7
 51/68 anonim ***** válasza:
50%
Mert manapság a nőkből férfiak, a férfiakból nők lettek.
szept. 2. 07:06
 52/68 anonim ***** válasza:
100%
51. Helyesen: globális ráhatással, a nemeket kiforgatják. Ez az egyén számára pillanatnyilag kényelmes, de hosszú távon tragikus.
szept. 2. 07:15
 53/68 anonim ***** válasza:
0%

A régimódi nők csak pénzért hajlandóak odaadni magukat, és az ócska kvák azok, akik nem anyagi alapon teszik. Ezt most már megértettem.

Egyetlenegy dologot nem értek, pedig többször kérdeztem. A gyakorlatban ez hogy működik? Randi után egy borítékban kell pénzt adni? Vagy csak lerakod az asztalra, és a nő felveszi onnan?

Ezt a szellemi fogyatékos dolgot pedig zárjuk le. A neten való arctalan személyeskedéshez én vagxok túl régimódi.

Egy csomó hozzászólást írtam, de senkire nem mondtam személyesen semmi sértőt. Próbáljunk kulturáltan beszélgetni. Köszönöm.

szept. 2. 08:38
 54/68 anonim ***** válasza:
100%

53. Egy igazi nő nem a pénzre hajt, maximum a krvák. :)

Te nem ismersz igazi nőket..

szept. 2. 08:41
 55/68 anonim ***** válasza:
75%

Én veled értek egyet ebben maximálisan. Ezért nem értem, hogy itt miért állítják többen az ellenkezőjét. A 30-as válaszra reagáltam először. És pont az volt az első reakcióm, hogy nem aláznék meg egy nőt sem azzal, hogy készpénzt adok neki ismerkedési időszakban.

Azt, hogy egy nő meghódításához pénzelni kell őt, azt pont a vitapartnereim állítják.

szept. 2. 09:10
 56/68 anonim ***** válasza:
100%

A 34-es volt az első hozzászólásom.

(53)

szept. 2. 09:16
 57/68 anonim ***** válasza:
77%
55. Teljesen egyetértek. Én sem értem miért kell ezeket állítani?
szept. 2. 12:03
 58/68 anonim ***** válasza:
50%

Kérdező! Rosszul vetted észre, a nők baromi jól elvannak egyedül is, sőt a szex sem élvez magas prioritást. Ellenben biztosan vannak személyek, akiknek nagyon fontos.

A férfiaknál ez pont fordítva van. A többséget a szex motiválja, de vannak személyek akiket nem annyira.

szept. 2. 12:15
 59/68 anonim ***** válasza:
60%
58. Ez hülyeség, sok nő nincs meg szex nélkül!
szept. 2. 13:12
 60/68 anonim ***** válasza:
50%

59. Én nőkről beszélek nem huszonéves tinilányokról, akik a szórakozás-pasizás-pihengetés szent háromszögében élnek.

30 vagy 40 felett bizony jól elvannak szex nélkül is, ha nincs megfelelő bika. Aztán ott vannak azok a nők is, akik szexuálisan nem túlságosan érdeklődők. Akik dolgoznak, tele vannak stresszel, gyerekek, családi problémák…

szept. 2. 13:44
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!