Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A nők miért igénylik sokkal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők miért igénylik sokkal jobban a szexet mint a férfiak?

Figyelt kérdés
Akár kapcsolatban, akár egyedülállóként, a nők sokkal jobban igénylik a szexet mint a férfiak ahogy észrevettem.

szept. 1. 12:17
1 2 3 4 5 6 7
 41/68 anonim ***** válasza:
75%

A naívságom ellenére mindig tudtam nőkkel ismerkedni, és sok esetben eljutottam velük az ágyig is. Házasságban élek, úgyhogy annyira nem zavart be nálam a naívság. Az ismerettségi körömben sem tapasztaltam olyat, hogy valaki pénzt adogat udvarlási szakaszban a kiszemelt nőnek.

Viszont évekig taxiztam, és egy idő után főleg prostikat vittem kuncsaftokhoz. Na ott kellett lerakni a pénzt az asztalra. Még mindig állítom, hogy ezt megalázónak érzem a nők szempontjából. De egyébként áruljátok már el, hogy ezt ti hogy értitek? Elmegy randizni a férfi és a nő, és a randi végén a pasi diszkréten odacsúsztat egy 20-ast? Vagy felugrok a kiszemelt nőhöz egy kávéra, és az asutalon hagyom? Mondom, az természetes, hogy meghivod a hölgyet erre-arra, fizeted a mozit, kaját, strandot, stb. De hogy értem azt, hogy rendszeresen pénzt rakok az asztalra egy alakulófelben lévő helyzetben egy vadidegen nőnek?

szept. 1. 21:57
 42/68 anonim ***** válasza:
100%

#39 Minden egyedülálló felnőtt nő önálló.Pont ezért nem kell neki egy férfi, ha semmi haszna nincsen.Nem azért kell a nődről gondoskodni, mert ő magáról nem tud.

Tudod a cicát is etetheted, tarthatod, de ha nem teszed, akkor otthagy a francba amiért rosszul bánsz vele és vígan elél egyedül.Nincs szüksége senkire és semmire.A macskákat sem azért szeretik tartani, mert nem képes önálló életre.:D

szept. 1. 22:00
 43/68 anonim ***** válasza:
50%
#41 Pont így.Az alap, hogy mindent a férfi fizet, mikor együtt vannak.Ezen felül vegyen ajándékokat, ha főzni akar, vásároljon be hozzá, aztán szépen ahogy komolyodik a kapcsolat, lehet vállalni egyre nagyobb anyagi terheket.Most tényleg ennyire ostoba vagy, hogy ez nem világos?
szept. 1. 22:02
 44/68 anonim ***** válasza:
0%
#41 Na, meg már ez is milyen dolog, hogy felugranál a kiszemelt nőhöz egy kávéra?Mit képzelsz te magadról?Nincs neked lakásod, ahol te látod vendégül a nőt?Én egy ilyet az anyjába elküldenék, aki csak így beugrana hozzám zabálni meg kávézni, miközben elvileg ő udvarol nekem.
szept. 1. 22:06
 45/68 anonim ***** válasza:
100%
#41 Ja, meg itt írkálod, hogy "vadidegen nő", de lenne pofád bekuncsorogni magad a lakására kávézni?Ez milyen viselkedés?
szept. 1. 22:07
 46/68 anonim ***** válasza:
100%

A feleségemről gondoskodom is!

Párkapcsolatban ezzel maximálisan egyet tudok érteni. Nem vagyok spúr. A feleségemnek is vettem autót, a lakást is én fizetem, és ezen felül is sokmindent. De ez amiatt van, mert az ismerkedési/udvarlási időszakban nagyon nem azt éreztem, hogy azért vonzódik hozzám, mert haszna van belőlem. Én azt éreztem, hogy ő egy társas lény, szeretet adni-kapni akar. Mert nem jó neki egyedül. És valahogy mégis csak összejöttünk. Pedig soha nem raktam neki pénzt az asztalra. Ez egy oda-vissza dolog. Szép lassan elhittük egymásnak, hogy mindketten a másikkal gondoljuk a folytatást. A gondoskodás a legalapvetőbb dolog, amit nyújtok neki.

Én kérek elnézést! De akkor a pénzt hogy kell átadni? Utalni kell, vagy randi után borítékban? 🤣🤣

szept. 1. 22:29
 47/68 anonim ***** válasza:

#46 Majd csak sikerül végre felfogni, hogy amiket leírtam, az nem a vonzalom hiányát jelenti.

Az a lényeg, hogy a vonzalom NEM ELÉG egy normális kapcsolathoz.

Az udvarlási szakaszban mutatod meg, hogy mire lehet tőled számítani egy párkapcsolatban.Ha semmire, akkor annyit is érsz.Vonzalom ide vagy oda, értelmes nő nem pazarolja ilyen férfire az idejét.

szept. 1. 22:39
 48/68 anonim ***** válasza:

#46 De ugye amíg csak a szeretet adás-kapásról és a társra való igényről bizonyosodtál meg, addig nem vártad el, hogy lefeküdjön veled?Mert szeretni, társaságban lenni és szépeket mondani egymásnak az nem a szexet jelenti.

Viszont ha már ezekről megbizonyosodtál és szexelni szeretnél a nővel, attól a pillanattól kezdve kötelességed gondját viselni anyagilag IS.

Mint írtad, fontos a gondoskodás.

Pont ez a lényege az ismerkedésnek, hogy nincs szex.

Szex az párkapcsolatban van.

szept. 1. 22:45
 49/68 anonim ***** válasza:

Minden szavaddal egyetértek. De ez nem üti azt, hogy nem nyomok konkrétan pénzt a nő kezébe, akinek udvarlok. Én ezt nem értem. Ezt hogy kell? Odaadsz egy húszast, és mondod, hogy vegyél valami szépet kicsim? És erre senki nem adott konkrét választ. Amikor a szüleim összejöttek, ketten ittak egy sört, mert nem volt több pénzük. Anyám valahogy mégis meglátta apámban a potenciált, hogy képes lesz jó szinten eltartani a családot. Egy egyetemista srácnak ezek szerint ne legyen barátnője? Az ok, hogy a nő felméri a férfi képességeit, de azért ne legyem már ennyire az a legfőbb szempont, hogy menyire bír költeni a nőre. Így azért kiesik 35-40 év alatt a férfiak jelentős része a szitán.

A szex két ember döntése. És optimális esetben akkor kerül rá sor, amikor a nő is akarja.

Ha arra gondolsz, olyan nem volt, hogy én bármit bárkitől is kierőszakoltam/kisírtam volna. Elfogadom a véleményed, nem kell mindenkinek egyformán élned. Ahogy a mi kettőnk döntését is kénytelen vagy elfogadni, hogy mi mikor szexeltünk először. De egyébként abban igazad van, hogy én onnantól abszolút párkapcsolatként tekintettem a dologra.

szept. 1. 23:12
 50/68 anonim ***** válasza:
50%

#49 Akkor csak nem fogsz fel semmit, ha még mindig értetlenkedsz.Ugye nem vagy értelmi fogyatékos?Pedig úgy tűnik.

#48 Engem nem érdekel ki mikor szexel, engem az háborít fel, hogy a normális, JOGGAL, MERT VAN MIRE!!! elvárásokkal teli, régimódi nőket kurvázzák le, az ócska qrvát, aki meg ingyen kefél akárkivel, az normálisnak van beállítva.Nem, az nem normális.

Az a normális, ahol a férfi férfi, anyagilag és minden téren helytáll a nő èletéért, és csak akkor van joga a szexhez, egy kapcsolatban, ha a kötelességét teljesítette.

Vágy ide vagy oda, ezek nélkül elmúlik.

szept. 2. 06:39
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!