Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A nők miért igénylik sokkal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők miért igénylik sokkal jobban a szexet mint a férfiak?

Figyelt kérdés
Akár kapcsolatban, akár egyedülállóként, a nők sokkal jobban igénylik a szexet mint a férfiak ahogy észrevettem.

szept. 1. 12:17
1 2 3 4 5 6 7
 11/68 anonim ***** válasza:
62%
Én is elvagyok nőként szex nélkül. Olykor magamhoz nyúlok, ha olyanom van, ezzel meg is van az orgazmusadagom, amit egyébként férfival sose értem el. Amit egy férfi nyújtani tud az ágyban az csupán az intimitás, ami viszont csak akkor esik jól, ha olyan a pasi, akire fel lehet nézni, akit tisztelek. Na ez viszont a fehér holló kategória. Ezért vagyok inkább egyedül. Nem hiányzik, hogy egy átlagjózsi kefélgessen, amiben nincs kábé semmi örömöm.
szept. 1. 12:37
 12/68 anonim ***** válasza:
26%

Az évezred vicce! 😂😂😂

Ja, bizonyára azért hajtanak komplett férficsordák a nőkre, mert a nőknek akkora a libidójuk! Meg azért hajt minden férfi a szexre, mert otthon annyi van nekik. 😆

Azt elhiszem hogy bűn ronda nők dugnának éjjel-nappal, de már egy átlag vagy egy csinos nőnek nem kell a falat kaparnia szexért.

A gyakorlat is úgy néz ki, hogy nem a pasik válogatnak a hatalmas női kínálatból, hanem hordítva!

Szóval az egész kérdés egy abszurd baromság, sőt saját tapasztalatom is az, hogy a csinosabb nőknél rendesen pedálozni kell hogy az a heti egy meg legyen már.

Abban nem vitatkozom hogy a testes, ronda nők 0-24-ben dugnának. Ellenben azt nekem senki nem magyarrázza be, hogy egy csinos nő szexhiányban szenved, mert ez akkora kamu, mint egy hegyomlás. Egy jó nőt mindennap dugná a pasija vagy a férje!

szept. 1. 12:39
 13/68 anonim ***** válasza:
58%
Egyébként egy kövér nő is baromi könnyen talál magának férfit szexre, annyira ki vannak éhezve a férfiak. Emlékszem egy ismerősöm mesélte, hogy egy szexpartnerkeresőn látott egy kövér nőt és akkora kereslet volt rá is, hogy úgy kellett csitítania a férfiakat, ki volt írva az oldalára, hogy nyugodjon le mindenki, mert időbe telik amíg minden levélre válaszolni tud:)
szept. 1. 12:45
 14/68 anonim ***** válasza:
26%
12. Napi Incsl sírás megvolt..
szept. 1. 12:46
 15/68 anonim ***** válasza:
85%
Szerintem ez inkább egyénfüggő és nem nemfüggő.
szept. 1. 12:56
 16/68 anonim ***** válasza:
23%

14. Látom a kis bubi világodban rózsaszín pónik repkednek a cukormázas szivárvány felett, de itt a Földön a tények makacs dolgok!

Arról hallottál már hogy igen sok kapcsolat a "próbáljuk meg" felkiáltással indul. Nem azért mert a férfinek az a nő a szexuális vágyainak netovábja. Nem impotens az, nem alacsony a libidója, csak éppen nem kívánja az adott nőt. Ellenben ő is vágyna szexre, csak mondjuk egy kívánatos nővel.

Az úgy világos, hogy a társkeresők tömve vannak kapcsolatban lévő pasikkal? Na meg házas férjekkel. Szerinted mi lehet az oka? Segítek: a szex hiánya vagy pedig a monoton és unalmas szex. Puff neki!

szept. 1. 12:57
 17/68 anonim ***** válasza:
85%

16. Ha ők szeretnek q langyos vizben ázni, közben gerinctelen módon csalni, az őket jellemzi. Sajnos sok ilyen "férfinek" nevezett valami létezik.

Ha nem lenne senkim, elgondolkodnék hogy nőt keresek inkább.. :)

szept. 1. 12:59
 18/68 anonim ***** válasza:
12%
17. Teljesen mindegy, a valóságon mit változtat?
szept. 1. 13:03
 19/68 anonim ***** válasza:
0%
18. Ezek nem férfiak, azon változtat. Legalabb a normális nők tudják, milyen típust kell nagy ívben kerülni. :)
szept. 1. 13:04
 20/68 anonim ***** válasza:
15%
17: én szingliként gondolkodom, hogy lehet inkább nővel kéne összejönnöm. Egyrészt egy férfi se tud többet nyújtani az ágyban, mint amit egy nő tudna. Másrészt nem kellene a fogamzásgátlással foglalkozni, félni a teherbeeséstől. Harmadrészt egy jó női partnerrel egy nagyon kiegyensúlyozott kapcsolatot lehet felépíteni, mivel a nőkből hiányzik az a tipikusan férfiakba belenevelődött felsőbbrendűség érzés.
szept. 1. 13:04
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!