Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Megsértene egy pasit ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megsértene egy pasit ha megkérném hogy fesse be a haját mert őszül?

Figyelt kérdés
Fiatalos az arca a korához képest, de a haja már durván őszül a páromnak. Tini korában is voltak már ősz hajszálai. Ha festené, fiatalodna sokat, nekem is vonzóbb lenne.
szept. 1. 03:55
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
82%
Nekem rosszul esne, akiket látok férfiakat festett hajjal mindnek látszik, hogy nem igazi, nagyon átüt rajta a napfény, erős a színe. Na meg ha van arcszőrzet, az ősz a haj meg fekete az is elég durva. Nagyon profin csak fodrász tudná megcsinálni, ilyen dobozos festékek nem biztos, hogy termeszetesek vagy eléggé fednek.
szept. 1. 06:19
 2/11 anonim ***** válasza:
63%
Nekem enyhén őszül oldalt, a párom azt mondta nagyon szexi, neki így tetszik.
szept. 1. 06:44
 3/11 anonim ***** válasza:
62%

Talán kicsit rosszul esne. Az enyém is őszül, én magam sem találom vonzónak, mégsem festetném be soha - a hajfestést nem gondolom egy férfias dolognak.

F

szept. 1. 07:39
 4/11 anonim ***** válasza:
26%
A Tini szerelmeddel jársz?
szept. 1. 08:22
 5/11 anonim ***** válasza:
92%
Hát én nőként mondom, hogy a hajfestés teher. Utálom. Havonta ennyi jár, de én nem szeretem a macerát. Senkinek nem mondanám, hogy fesse.
szept. 1. 08:27
 6/11 anonim ***** válasza:
Ha amúgy fiatalos, akkor miért baj ez? Sok férfinak jól áll az ősz haj, ha ápolt, divatos a frizura. Arra érdemesfigyelni, hogy egyenletesnek látsszon az őszülés, inkább ahoz fessen hozzá, mondjuk melír szerűen amíg teljesen nem lesz ősz, plusz az ősz árnyalatot is lehet szépitgetni, hogy sárgás legyen, hanem tényleg szép hamvas. Az összhatás a legfontosabb.
szept. 1. 09:34
 7/11 A kérdező kommentje:
Nekem nem tetszik sajnos. Öregíti.
szept. 1. 09:58
 8/11 Noren1989 ***** válasza:
56%

Engem zavarna.

Kb ugyanígy vagyok, mint a pasid.

Nekem sötét szemekkel jól àll az őszülés, plusz pàrom felfogta, h jó ez így 35évesen.

szept. 1. 10:28
 9/11 anonim ***** válasza:
71%

"Nekem nem tetszik sajnos. Öregíti."

Normális embert ez nem zavar! Veled van a baj.

Amúgy meg a női test, a vékonyabb bőr, kevesebb izomzat, szülés megpróbáltatásai sokkal hamarabb öregszik. Akkor meg majd őt fogja ez zavarni és akkora lapátot kapsz🤣🤣🤣

szept. 1. 12:29
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Úgy fog kinézni, mint egy majom, én kipróbáltam nagyapámon festéket a haján plusz szemöldök feketére, mesélte, hogy az egész vonaton őt nézték mikor ment tőlünm. Meg olyan bú zis beütésük lesz tőle a férfiaknak, mert látszik, hogy festett, mű. Szóval nem biztos, hogy annyira tetszene neked is.
szept. 1. 12:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!