Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy ex aki elhagyott hónapokkal ezelőtt mi okból küldözget nekem a nyaralásáról fényképeket ahol amúgy az új párjával van, mi lehet ezzel a célja?
Igen, ez tipikus nárcisztikus bántalmazás.
1-es voltam.
Voltam hasonló szituációban.
Étteremben dolgoztam pincérként,az akkori barátnőm elhagyott és utána a következő pasijával gyakran oda járkált be,abba az étterembe ahol dolgoztam.Nem egyszer én szolgáltam ki őket.
Először rosszul esett,de utána azt csináltam,hogy ugyanúgy kezeltem mint a többi fizető vendégeket ugyanúgy magáztam mint bármelyik másik számomra ismeretlen vendéget.
Gondolom miután rájött,hogy hidegen hagy a jelenléte leszokott erről,utána nem jöttek be az étterembe.
Néha eltöprengtem rajta,hogy azon kívül,hogy meg akart bántani volt-e más szándéka is ezzel,vagy csak ennyi,de nem tudom.
Vinter Éva és Pünkösti Nóra videóit nézd meg a YT-on (utóbbit ajánlott kétszeres gyorsítással, mert rettentő lassan és furán beszél :), tartalmilag viszont az egyik legjobb, ami magyarul elérhető a témában). Ha beszélsz angolul, akkor dr. Ramani videóit és a Jimmy on relationship csatornát ajánlom.
1-es voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!