Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy ex aki elhagyott hónapokka...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy ex aki elhagyott hónapokkal ezelőtt mi okból küldözget nekem a nyaralásáról fényképeket ahol amúgy az új párjával van, mi lehet ezzel a célja?

Figyelt kérdés
róluk amúgy nem küldött képet csak a helyről ahol vannak. meg a delfinekről küldött sok fényképet azzal a kommenttel hogy tudja, hogy mennyire szeretem a delfineket.
aug. 31. 23:45
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
83%
Nyilvánvalóan bántani akar, mi más lehetne a célja?
szept. 1. 00:15
 2/12 A kérdező kommentje:
Egyes és ha nála voltak nárcizmusra utaló jelek akkor lehet ezt azért csinálja vagy "csak" szimpla emberi gonoszságból?
szept. 1. 00:18
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Nárcizmus. Főleg ha úgy adja elő mintha csak jót akarna neked.
szept. 1. 00:54
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Igen, ez tipikus nárcisztikus bántalmazás.

1-es voltam.

szept. 1. 01:13
 5/12 A kérdező kommentje:
Utolsó ha nem nagyon pofátlan kérés tudnál nekem még erről a tipikus nárcisztikus bántalmazásról? Nem nagyon vagyok képben ezzel meg hogy így már hogy ex még mire számíthatok? Azt sem én mondtam hogy voltak nárcizmusra utaló jelek vele kapcsolatban hanem egyik barátom aki kívülről látta a kapcsolatunkat
szept. 1. 01:23
 6/12 anonim ***** válasza:
0%
Örömöt akar okozni. Lelkiismeret-furdalása is van, így próbálja elérni, hogy ne haragudj rá.
szept. 1. 02:07
 7/12 anonim ***** válasza:
0%
Lehet azért csinálja,hogy nézd O elvitt nyaralni.Neki fontos volt az amit én évek óta kerek tőled.Lasd más pasinak ér annyit 😉
szept. 1. 07:32
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Voltam hasonló szituációban.

Étteremben dolgoztam pincérként,az akkori barátnőm elhagyott és utána a következő pasijával gyakran oda járkált be,abba az étterembe ahol dolgoztam.Nem egyszer én szolgáltam ki őket.

Először rosszul esett,de utána azt csináltam,hogy ugyanúgy kezeltem mint a többi fizető vendégeket ugyanúgy magáztam mint bármelyik másik számomra ismeretlen vendéget.

Gondolom miután rájött,hogy hidegen hagy a jelenléte leszokott erről,utána nem jöttek be az étterembe.

Néha eltöprengtem rajta,hogy azon kívül,hogy meg akart bántani volt-e más szándéka is ezzel,vagy csak ennyi,de nem tudom.

szept. 1. 07:33
 9/12 anonim ***** válasza:
24%
Bizonyíték, hogy nélküled is van élete.
szept. 1. 08:09
 10/12 anonim ***** válasza:
44%

Vinter Éva és Pünkösti Nóra videóit nézd meg a YT-on (utóbbit ajánlott kétszeres gyorsítással, mert rettentő lassan és furán beszél :), tartalmilag viszont az egyik legjobb, ami magyarul elérhető a témában). Ha beszélsz angolul, akkor dr. Ramani videóit és a Jimmy on relationship csatornát ajánlom.

1-es voltam.

szept. 1. 11:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!