Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Írjak neki üzenetet?

Figyelt kérdés

Kb másfél hónapja újra elkezdtem üzeneteket váltani egy régi ismerősömmel, akivel már kb 10 éve ismerjük egymást, de 4 éve megszakítottam vele a kapcsolatot.

Szintén ennyi ideje a 13 éves párkapcsolatom gallyra ment, ezért is volt bátorságom írni az ismerősömnek.

Egyébként anno a parkapcsolatom miatt kellett megszüntetnem vele minden kapcsolatot, mert a párom féltékeny volt miatta.

Ugyanis régebben mi nem voltunk közömbösek egymásnak, de soha semmi nem volt közöttünk, mert fontos volt számomra a kapcsolatom.

A volt párommal még egy háztartásban élünk.

Ő szeretné,ha folytatnánk,én meg bizonytalan vagyok mindenben.

Nem éppen a hűség mintaképe, bár elméletileg fizikai hűtlenség nem volt részéről.

Elhidegültünk egymástól már régen.

Persze most teper,de én már belefáradtam ebbe.

Szóval ezzel az ismerősömmel találkoztam kb 2 hete.

Nem történt semmi közöttünk, sőt, túl sokat panaszkodtam a jelenlegi állapotomról és volt némi lelkiismeretfurdalásom is, pedig elvileg már nem vagyok kapcsolatban.

Ő többször, nagyon hosszan és erősen megölelt és végig éreztem, hogy legszivesebben megcsókolna, de én próbáltam ezt elkerülni.

Kedves volt és közvetlen, érdeklődő is.

Elrontottam az egészet a viselkedésemmel, pedig nem volt közömbös számomra.

Utána nem is keresett, mire én írtam neki, hogy mi a baj?

Azt írta, hogy én még nyakig benne vagyok valamiben és emiatt nagyon hullámzok még.

Erre én írtam, hogy nem olyan egyszerű ennyi évet magam mögött hagyni, de nem véletlenül találkoztam vele.

Erre már nem is válaszolt.

Nem tiltott, nem törölt, néha nézi a megosztásaimat is.

Én azóta is rajta kattogok, meg azon, hogy lehettem ennyire hülye, hogy nem mondtam el neki, mennyire hatással volt rám.

Nagyon szeretnék beszélni vele, de az igazat megvallva még mindig nem tudom mit akarok, mert a volt párom nagyon teper és tényleg sok év van mögöttünk és sok jó is.

Viszont ez az ismerősöm az évek alatt is sokszor eszembe jutott és hiányzott.

Most meg másra sem bírok gondolni csak rá.

A volt páromnak sem tudnék addig új esélyt adni, amíg nem tisztázom magamban, hogy ez mi, amit az ismerősöm iránt érzek.

Ahhoz viszont, hogy erre választ kapjak, az kellene, hogy újra lássam vagy hogy beszéljünk.

Írjak neki?

aug. 31. 20:27
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Ilyenért aki ilyen lazán "kivág", én se nagyon ugrálnék.
aug. 31. 22:25
 12/18 A kérdező kommentje:

Szóval nem érdeklem eléggé?

aug. 31. 22:34
 13/18 anonim ***** válasza:

Nagyon hasonló helyzetben vagyok, nem tudom, menjek vagy maradjak. Nálam is van pasi a láthatáron, akivel nem beszélek egy ideje, éspedig azért, mert kijelentette: nem akar kavarni, hagyjuk egymást békén addig, amíg le nem rendezzük a férjemmel ezt a helyzetet. És tudod, igaza van. Fordított esetben valószínűleg én is ezt mondanàm.

Én sem vagyok biztos abban, hogy kellek a pasinak. És megértem abszolút az érzéseid, mert én is írhattam volna. De valahogy ki kell vennem ebből a döntésből a pasit, pont a bizonytalanság miatt. Ha elválok, annak tőle függetlenül kell történnie. Baromi nehéz döntés, és nehéz kivenni belőle őt...

aug. 31. 22:45
 14/18 A kérdező kommentje:

Nyilván igazad van.

Én is tudom, hogy nem szabad tőle függővé tennem azt, hogy lezárom-e a kapcsolatomat vagy sem, de nagyon félek.

A páromon látom, hogy tényleg nagyon szeretne esélyt kapni és nyilván nem közömbös teljesen a számomra, hisz nem véletlenül voltam vele ennyi évig.

Viszont már nagyon nem bízom meg benne és abban sem, hogy nekem sikerülne teljes mértékben visszatérnem ebbe a kapcsolatba.

De nagyon félek az egyedülléttől is, pláne a gyerek miatt.

Ez a pasi fontos lenne számomra, de nem akarok futni senki után.

Értem én azt, hogy nem akarsz belekeveredni egy családi drámába, pláne, hogy 4 éve is a párom miatt szakítottam meg vele minden kapcsolatot, de ha kicsit is érdeklem, akkor azért csak rám írhatna pár szót,de semmi...

Nem fogok írni neki, úgy döntöttem.

Mégiscsak nő vagyok, kell, hogy legyen tartásom.

Ettől függetlenül őt is megértem.

aug. 31. 23:14
 15/18 anonim ***** válasza:
Volt egy nagyon jó barátod aki nem volt számodra közömbös és csodálkozol hogy a párod ezt nem tolerálta? Még ha nem is mondtad el neki ennek vannak látható jelei. Viszont ha a barát oldalát nézem meg elzavartad holott elvileg jó barátod volt erre most mikor beüt a szar a kapcsolatodban meg már egyből felkeresed? Olyan tipikus nincs ló jó a szamár is felállás ez nem gondolod? Nem mered elhagyni a párod mert nem tudod hogy a barát ott lesz e neked. Igazán aljas egy ember vagy és akkor csodálkozol hogy nem ír neked. Én sem keresnék egy ilyen érdek embert.
szept. 1. 07:25
 16/18 A kérdező kommentje:

Nem voltunk sosem baráti viszonyban, inkább csak jó ismerősök voltunk.

Ritkán beszéltünk miután családom lett, kb 2-3 havonta, aztán már az is elmaradozott.

Nem adtam sosem alá a lovat.

Nem azért kerestem meg, mert beütött a krach, hanem azért, mert az évek alatt sokat gondoltam rá és hiányzott, csak amíg benne voltam kapcsolatomban, nem éreztem tisztességesnel sem a párommal, sem az ismerősömmel szemben, hogy újra felvegyem a kapcsolatot.

Szerintem a félelmeim érthetőek, de amúgy lehet igazad van, hogy ez már aljasság.

Nem a szamár szerepében látom őt!

Tényleg fontos nekem!

Egyszerűen most zavart vagyok és félek, nem tudom mi lenne a helyes döntés.

szept. 1. 07:46
 17/18 anonim ***** válasza:
Miért most már úgy érzed tisztességes volt őt felkeresni? Végülis csak a problémádat zúdítottad a nyakába.
szept. 1. 09:06
 18/18 A kérdező kommentje:

Amikor megkerestem, biztos voltam abban, hogy lezárom a kapcsolatomat.

Közben viszont teltek a hetek és elbizonytalanodtam kicsit.

De nagyon hiányzik nekem és nem akarom hülyíteni őt.

szept. 1. 12:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!