Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Írjak neki üzenetet?

Figyelt kérdés

Kb másfél hónapja újra elkezdtem üzeneteket váltani egy régi ismerősömmel, akivel már kb 10 éve ismerjük egymást, de 4 éve megszakítottam vele a kapcsolatot.

Szintén ennyi ideje a 13 éves párkapcsolatom gallyra ment, ezért is volt bátorságom írni az ismerősömnek.

Egyébként anno a parkapcsolatom miatt kellett megszüntetnem vele minden kapcsolatot, mert a párom féltékeny volt miatta.

Ugyanis régebben mi nem voltunk közömbösek egymásnak, de soha semmi nem volt közöttünk, mert fontos volt számomra a kapcsolatom.

A volt párommal még egy háztartásban élünk.

Ő szeretné,ha folytatnánk,én meg bizonytalan vagyok mindenben.

Nem éppen a hűség mintaképe, bár elméletileg fizikai hűtlenség nem volt részéről.

Elhidegültünk egymástól már régen.

Persze most teper,de én már belefáradtam ebbe.

Szóval ezzel az ismerősömmel találkoztam kb 2 hete.

Nem történt semmi közöttünk, sőt, túl sokat panaszkodtam a jelenlegi állapotomról és volt némi lelkiismeretfurdalásom is, pedig elvileg már nem vagyok kapcsolatban.

Ő többször, nagyon hosszan és erősen megölelt és végig éreztem, hogy legszivesebben megcsókolna, de én próbáltam ezt elkerülni.

Kedves volt és közvetlen, érdeklődő is.

Elrontottam az egészet a viselkedésemmel, pedig nem volt közömbös számomra.

Utána nem is keresett, mire én írtam neki, hogy mi a baj?

Azt írta, hogy én még nyakig benne vagyok valamiben és emiatt nagyon hullámzok még.

Erre én írtam, hogy nem olyan egyszerű ennyi évet magam mögött hagyni, de nem véletlenül találkoztam vele.

Erre már nem is válaszolt.

Nem tiltott, nem törölt, néha nézi a megosztásaimat is.

Én azóta is rajta kattogok, meg azon, hogy lehettem ennyire hülye, hogy nem mondtam el neki, mennyire hatással volt rám.

Nagyon szeretnék beszélni vele, de az igazat megvallva még mindig nem tudom mit akarok, mert a volt párom nagyon teper és tényleg sok év van mögöttünk és sok jó is.

Viszont ez az ismerősöm az évek alatt is sokszor eszembe jutott és hiányzott.

Most meg másra sem bírok gondolni csak rá.

A volt páromnak sem tudnék addig új esélyt adni, amíg nem tisztázom magamban, hogy ez mi, amit az ismerősöm iránt érzek.

Ahhoz viszont, hogy erre választ kapjak, az kellene, hogy újra lássam vagy hogy beszéljünk.

Írjak neki?

aug. 31. 20:27
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
0%
A te döntésed és szabad akaratod, hogy írsz-e neki, vagy sem.
aug. 31. 20:34
 2/18 anonim ***** válasza:
46%

Annyi nincs benne hogy több alkalommal akarjon kicsit mindig elobbre jutni hanem elsore akart volna már intimkedni ölelgetes csok fogdosás is gondolom.

A másik meg aki veled él és teper meg legalább próbálkozik.

Ez meg csapjunj a lecsoba aztán ha nem ő nem fárasztja magát, nem ßrsz neki annyit.

aug. 31. 20:41
 3/18 A kérdező kommentje:

Nem fogdosott, de az tény,hogy kicsit furcsa volt, hogy ennyire bújós volt rögtön.

Én úgy gondolom, hogy csak nem akar belebonyolódni úgy a dolgokba, hogy én még mindig nem zártam le teljesen az előzőt.

Már nem vagyunk gyerekek, én 30-40 közöttiek vagyunk és ő már 7 éve egyedül van.

Még a találkozás előtt, egyszer írta is nekem, hogy neki úgy tűnik, még nincs lezárva a kapcsolatom.

aug. 31. 20:51
 4/18 anonim ***** válasza:
Minek írnál? Csak kefélni akar míg te nem és azért épített le. Amúgy a párod hagyd el ha nem bízol benne. Hagyd magad mögött az éveket és csak aztán ismerkedj.
aug. 31. 20:56
 5/18 anonim ***** válasza:
Végülis igaza van, tényleg nem zártad még le az előző kapcsolatodat (ami amúgy ennyi idő után érthető is), addig meg nem vagy kész valami újra. Szerintem az lenne a legjobb, ha tisztáznád magadban mit akarsz és ha már túlvagy az exeden és nyitott lennél egy új kapcsolatra, akkor keresnéd meg az ismerősödet. Valószínűleg akkor is fogod érdekelni, úgyhogy emiatt ne siettesd magad. Amíg te se tudod mit szeretnél, inkább hagyd. Vele szemben se lenne tisztességes, hogy találkozgattok (még ha nem is történik semmi), majd a végén úgy döntesz, hogy mégis az exednek adnál esélyt.
aug. 31. 21:01
 6/18 anonim ***** válasza:
100%
Ha ilyen szituban írnál, akkor nem válaszolnék. Eleve ki az, aki egy ilyen problémahalmazt a nyakába vesz? Van terved a megoldásra? Mikor költözöl?
aug. 31. 21:03
 7/18 A kérdező kommentje:

Enyém a lakás és van egy közös gyerekünk, aki 8 éves.

Ezért is ilyen nehéz a különválás.

aug. 31. 21:08
 8/18 anonim ***** válasza:
100%
Akkor ezzel ne terheld szerintem. A függetlenedést neked kell megoldanod.
aug. 31. 21:15
 9/18 A kérdező kommentje:

De nagyon rossz ez a némaság és attól félek, egy bizonyos idő után már nem fogom érdekelni őt, ami persze jogos.

Hiányzik nekem nagyon.

Ráadásul, amíg nem tudom, hogy ő mit érez velem kapcsolatban, addig még sokkal bizonytalanabb vagyok mindenben.

Megmondom őszintén félek magam mögött hagyni ennyi évet, de ha ő egy biztos pont lenne az életemben, akkor segíthetne az elengedésben.

Nem pótléknak szeretném, mert sok éve meg van már ez a furcsa kötődés felé, csak nagyon félek, hogy mi van, ha most felszámolok magam mögött mindent és aztán vele sem úgy alakulnak a dolgok.

Mi van ha megbánom a döntésem.

Tudni szeretném, hogy én fontos vagyok-e neki...

aug. 31. 21:23
 10/18 anonim ***** válasza:
100%
Hagyd békén, nem kér belőled és nagyon jól teszi ha döntés képtelen vagy.
aug. 31. 22:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!